Hírek

Nyerd meg a karácsonyi ajándékodat a CsaM-tól!

karacsonyi hirdetes csamMár túl vagyunk a második adventi vasárnapon, és fogadok, hogy egy csomóan még mindig sehol nem tartanak az ajándékvásárlással.

A karácsonyi bevásárlás nálam úgy szoktott történni, hogy járom a boltokat, böngészem a netet, hogy kinek mit kéne venni, és egy csomó klasz cuccot találok – általában magamnak. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így. Múlt héten is rendeltem gyorsan két farmert… mondjuk szükségem is van rá, de ha nem KELL nézelődni, akkor nem akad meg rajtuk a szemem.

A Csajokamotoron.hu webáruházában vásárlóként nem szoktam nézelődni, mert szinte az összes csamost pólóból van nekem is, és a termékek nagyrészét én töltöttem fel, úgyhogy tudom mi a helyzet. Viszont kíváncsi lennék, hogy te tudod-e, hogy miket árulunk itt!

Hogy megjöjjön a kedved a nézelődéshez, egy játékra invitállak!

Nézz szét az áruházunkban, és itt a cikk alatt, a hozzászólásokhoz írd meg, hogy mi tetszik legjobban, mit vennél meg legszívesebben. Természetesen nem csak csamos cuccot ér választani!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A hozzászólók között kisorsolunk egy 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt, amit itt nálunk tud majd a szerencsés nyertes levásárolni, valamit két darab csamost kötött sapit, mert annak meg most van itt a szezonja.

A válaszokat péntekig várjuk (2013 december 13. szerencsés Luca nap lesz valakiknek!). Sorsolás a következő nap. A nyerteseket e-mailben értesítjük a hozzászólásnál megadott adatai alapján.

Egy extra kérés: Ha böngészés közben találsz olyan terméket, ami már neked is van, vagy használtad, írd meg róla a véleményed a termék adatlapján! Nem baj, ha nem nálunk vásároltad, ezzel a többi vásárlónknak nyújtasz segítséget a választáshoz.

Ha nincs türelmed kivárni, hogy nyertél-e, december 15-ig 10% kedvezménnyel rendelheted meg a Csajokamotoron.hu termékeit az áruházunkban. Nem kell mást tenned, mint a pénztárnál megadni az X2013CSAM kuponkódot, és a rendszer már végzi is a dolgát.

 


 

Szombaton kisorsoltuk a nyerteseket:

  • Hernádi Orsolya nyerte a 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt,
  • Katalin Ácsné Kovács egy kötött sapkát,
  • Málnás Vivien a másik sapkát

Gratulálok nekik! Várom a nyertesek jelentkezését!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük