EseményekMotoros találkozó

Az első Honda Rebel 500 Hungary csoporttalálkozó Pusztavacson

Honda Rebel 500 csoporttalálkozó PusztavacsonMint minden csoportban, a miénkben is elkerülhetetlenné vált, hogy a hónapok múlásával létrejöjjön egy személyes találkozó, hogy élőben is lássuk, kiket rejtenek valójában a facebook-profilok.

Csoportunk lelkes tagjai kezükbe vették a szervezést, melynek köszönhetően június 26-án szombaton, hol máshol, mint az ország közepén, azaz Pusztavacson kb. tizenöt Honda Rebel 500 gördült be az emlékmű parkolójába. Mondhatom, eléggé szokatlan látvány volt még számomra is.

Már a parkolóban is össznépi mustrát tartottunk, úgy vizslattuk egymás motorját, mintha még életünkben nem láttunk volna CMX-et. A megjelentek között voltak fiatalok és lelkükben fiatalok, de aminek legjobban örültünk páran, hárman is képviseltük a „gyengébbik” nemet. De szerencsére a gyengeség szikráját sem láttam a résztvevő lányokon.

Egy gyorsnak nem mondható ismerkedést követően begurultunk az emlékmű köré, ahol folytatódtak a fotózások. Egyik csoporttársunk hozzáértő fotóst is szervezett az alkalomra, aki egy drón segítségével profi légi felvételeket is készített a kört formázó, glédába állított motorokról.

Honda Rebel 500 csoporttalálkozó PusztavacsonSzerencsére nem csak mi voltunk a helyszínen, egy bringás csapat az árnyat adó fák alatti területet jelölte ki a déli pihenőjük helyszíneként, így az összes megmaradt lekváros palacsintájukat ránk testálták. Nem utasíthattuk vissza!

Még több képe a Rebel találkozóról a CsamClub galériában

Nincs találkozó közös motorozás nélkül, így egy cirka 30 km-es gurulást követően befordultunk a Lajosmizse melletti Öreg Tanyacsárdába, ahol bitang mennyiségű, ínycsiklandó, házias ételekkel szolgáltak ki minket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mivel az ország végeiről is érkeztek csoporttagok, a kényelmesen elfogyasztott kései ebéd után már csak rövid beszélgetésre maradt időnk. Nagyon jó kis csapat gyűlt össze ezen a szombati napon, így nem volt kétséges, hogy lesz még folytatása a Honda Rebel 500 Hungary csoporttalálkozónak.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük