Hírek

Anyukák, figyelem! – Black Metal Barbie a gyereknek

black metal barbieTudom-tudom, nagyon veszett egy ötlet, de ha már megvalósították a klipben látható csajok, muszáj közhírré tenni a norvég erdőben bandázó metál Barbie-kat. Jelentem, Kent sehol sem találják…

Ha majd megnézed a videót, láthatod, hogy a csajok, nem kevés iróniával közelítenek a szokásos, szőke hajú, álomarcú, tökéletes testű Barbie babák felé, mint tette ezt anno az Aqua együttes, a Barbie Girl című számában.

Hogy mik jutnak eszembe… Jaj! De hát, gondolom, mindenkiben kellemes vagy kellemetlen élményeket idéznek fel a Barbie babák.

Szerintem, ezeknek a lányoknak sem jutottak valami kedves emlékek… A sztori a következő: a kedves, mosolygós Black Metal Barbie-k elindulnak kirándulni az erdőbe, ahol, ha már ott vannak, kedvük támad egy rögtönzött koncertet adni, mert ugyebár metál-zenészek a csajok.

Az erdőben sétálva találkoznak kedves állatokkal, akiket lefejeznek, s karóra húzzák a kobakjukat, hogy a metál koncerten színpadi kellékként szolgáljanak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ahogyan beljebb és beljebb jutnak a rengetegbe, rátalálnak egy gyönyörű, tornyos házra. Az nem derül ki a képsorokból, lakik-e benne valaki, mindenesetre, biztos, ami biztos, felgyújtják.

Együtt örvendeznek, nézvén a hatalmas tüzet, majd ismét útra kelnek, és búcsút vesznek a kedves nézőktől.

Csajbanda lévén, Kent és barátait sehol sem lehet látni, de azt hiszem, mindenkinek vannak ötletei, hol lehetnek a pasik…

Tehát, mindezek után, csak erős idegzetűeknek ajánlom, hogy megnézzék az alábbi klipet, amit kis költségvetésből sikerült megvalósítani, ahogyan a végeredmény példázza:

Forrás, fotó: youtube

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük