HírekKultúraMotoros zene

Titokzatos, mint Columbo felesége

mrs columbo 5Galambos Dorinát végre újra hallhatjuk és láthatjuk!

A tehetségkutatóban megismert “dilis” kislányból igazi nővé érett, és azóta egy titokzatos új zenekar, a Mrs. Columbo frontembere lett Dorina. És hogy milyen a Mrs. Columbo? Egy olyan életérzés, amit meg kell ismerni!

Végy három fiatal nőt, akik nagyon jól zenélnek, ismert és elismert muzsikusok. Tedd hozzá a legnagyobb slágereket a hatvanas évektől napjainkig, saját ízlés szerint megformálva. Keverj bele barátságot, ami ezt a három lányt összeköti, és szórd meg azzal a varázslattal, ami csak hármuk közös muzsikálásából születik. Populáris és könnyed – mégis komoly, játékos – de tartalmas: ilyen a Mrs. Columbo muzsikája.

A koncertjáró a színpadon egységet, barátságot, örömöt, jókedvet, igazi nőket lát egy egyedülálló produkcióban. A Magyarországon eddig még sosem látott, exkluzív felállás zeneileg is ilyen értékes és különleges: a zenekar alapítása óta a tagok – itthon és külföldön egyaránt – számtalan klubban és fesztiválon ejtették ámulatba a könnyűzene rajongóit.

A három muzsikus összjátéka ajándék minden hallgató számára: Galambos Dorina, Hudák Zsófi és Sárközy Fanni az elkövetkezendő években minden bizonnyal a hazai zenei élet kikerülhetetlen alakjaivá fognak válni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A zenekar jelenleg bemutatkozó albumán dolgozik, közben pedig elkészült debütáló dala, mely az egyik legendás Queen-sláger, az “I Want To Break Free” feldolgozása. A videoklip is telitalálat lett – hűen tükrözi a Mrs. Columbo életérzést!

A Mrs. Columbo koncertjein állandó vendégként közreműködik: Kovács Norbert.

További információk: http://www.facebook.com/mrscolumbobandmrs columbo 1mrs columbo 2mrs columbo 3mrs columbo 4

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük