fbpx

Kislányoknak “Szuper motoros Barbie játék”!

szuper motoros barbie jatekHogy mit találtam?! “Szuper motoros Barbie játék”, mely az unalmas őszi-téli estéken lefoglalhatja a gyerekeket, vagy akár bennünket is… Na jó, csak vicceltem!

Bár, töredelmesen bevallom, hogy amikor elindultam a pályán a robogón ülő Barbie-t irányítva, rögtön belezuhantam a szakadékba és megöltem Barbie-t…

De, Barbie-nak nem csak 9 élete van, mint a macskáknak, hanem minimum 900, ezért csak hajrá! Versenyezhetsz akár a kislányoddal is, ki tud életben maradni és minél több gyémántot összegyűjteni a videojáték világában!

A feladat a következő:

“Barbie nagyon szereti a járműveket és így ebben a Barbie játékban egy motoron fog közlekedni. Ami azt jelenti a feladatod egy motorral közlekedni melyen Barbie ül és az úton nagyon sok csillogó követ kell felszedni, hogy gyűjthesd a pontjaidat.

A pályák tele vannak bukkanókkal melyek az életedet veheti ha rosszul irányítod a motorodat. Összesen öt pályán keresztül kell végig menned, persze ez nem könnyű de biztos vagyok benne, hogy menni fog, mert nagyon ügyes vagy és hiszem, hogy neked lesz a legtöbb pontod ebben a Barbie játékban.”

A játékot itt találod!

Forrás, fotó: barbijatekok.jatekmax.com

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x