fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Kislányoknak “Szuper motoros Barbie játék”!

szuper motoros barbie jatekHogy mit találtam?! “Szuper motoros Barbie játék”, mely az unalmas őszi-téli estéken lefoglalhatja a gyerekeket, vagy akár bennünket is… Na jó, csak vicceltem!

Bár, töredelmesen bevallom, hogy amikor elindultam a pályán a robogón ülő Barbie-t irányítva, rögtön belezuhantam a szakadékba és megöltem Barbie-t…

De, Barbie-nak nem csak 9 élete van, mint a macskáknak, hanem minimum 900, ezért csak hajrá! Versenyezhetsz akár a kislányoddal is, ki tud életben maradni és minél több gyémántot összegyűjteni a videójáték világában!

A feladat a következő:

“Barbie nagyon szereti a járműveket és így ebben a Barbie játékban egy motoron fog közlekedni. Ami azt jelenti a feladatod egy motorral közlekedni melyen Barbie ül és az úton nagyon sok csillogó követ kell felszedni, hogy gyűjthesd a pontjaidat.

A pályák tele vannak bukkanókkal melyek az életedet veheti ha rosszul irányítod a motorodat. Összesen öt pályán keresztül kell végig menned, persze ez nem könnyű de biztos vagyok benne, hogy menni fog, mert nagyon ügyes vagy és hiszem, hogy neked lesz a legtöbb pontod ebben a Barbie játékban.”

A játékot itt találod!

Forrás, fotó: barbijatekok.jatekmax.com

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x