HírekKultúraMotoros kép

Ingyenesen játszható videojátékok a karantén idejére

ingyenes online jatekok

Mostanra remélhetőleg te is beszálltál az otthonmaradós játékba. Jól tetted, ugyanis szakértők szerint a ez a legjobb taktika a COVID-19 koronavírus terjedésének lassítására.

Az otthon, bezártságban töltött órák azonban két hét után már nem is tűnnek olyan kényelmesnek. Miután már kiolvastad az összes félbemaradt könyvedet és megnézted az összes filmet, amiről lemaradtál, előkerül az online casino és a számítógépes játékok is. Bár lehet, hogy nálad épp azok jöttek elsőnek…

A lényeg az, hogy ha új játékokat szeretnél játszani, az rengeteg pénzbe kerülhet. Az előfizetések, letöltögetések – ha legálisan csinálod – hónap végére elviszik az egész fizetésed. Valami más megoldás kell.

Egy játék miatt mégsem kellene bankot rabolni, nem igaz? Viszont van egy csomó olyan játék, ami ingyenesen is játszható. Szóval ha meguntad az otthoni játékaidat, mutatok néhányat, amit most ideje kipróbálnod, hátha a leendő kedvenced is köztük van.

Persze lehetetlen összeszedni az összes ingyenes játékot az interneten, és most más szolgáltatókhoz hasonlóan a játékkészítő cégek is sok programot ingyenessé tettek. Ebben a te segítségedet is kérem: ha jártadban-keltedben találsz olyan játékot, amit érdemes itt megosztani, [wpdiscuz-feedback id=”dmt21emlk6″ question=”” opened=”0″]írd meg nekünk hozzászólásban![/wpdiscuz-feedback]

Epic Games Store

A legjobb motoros játék Androidra

A PC-játékosok minden héten találnak ingyenes játékokat az Epic Games Store-ban. Időnként igazi nagyágyúk is vannak az ingyen játszható játékok között. Ezen a héten, április 2-ig a Figment és a Tormentor x Punisher lesz a két ingyenes játék. Ha kedved szottyant egy kis harcra és lövöldözésre, semmiképp ne hagyd ki őket!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Child of Light

Március 24-én, kedden 9:00 órától március 28-án, szombaton 9:00 óráig a PC-játákosok ingyen juthatnak hozzá Child of Light egy példányához. Az Ubisoft 2D akciójátékában egy fiatal nőt, Aurorát irányíthatsz egy mesevilágban. Ez egy gyönyörű, bájos kis játék; játszani olyan, mintha akvarell festményen játszanál. Abban az esetben, ha korábban elmulasztottad a Fény gyermekét kipróbálni, most itt a lehetőséged. Az egyetlen hátránya az, hogy egy ingyenes verzióhoz juss, regisztrálnod kell az Uplay-en.

Life Is Strange

A Dontnod Entertainment kalandjátéka a Life Is Strange első epizódja is ingyenes a Microsoft Áruházban. A játékban Max Caufieldként játszol, aki egy magán középiskola korábbi tanulója, aki megpróbálja megtalálni a rég elveszett legjobb barátját. Hogy mi a csavar? Max küzd az újonnan felfedezett idő-manipulációs képességeivel is.

Sok játékfejlesztő beszél arról, hogy a döntései hogyan befolyásolják ezt a játékot. Soha nem tudhatod, hogy a döntéseidnek mi lesz az eredménye és gyakran ez a váratlan esemény fog hátráltatni az előrejutásodban. Olyan, mintha valaki játékká változtatta volna a pillangóhatást. Ha tetszik az első rész, akkor az egész első évadot megvásárolhatod mindössze 4 dollárért.

Alto’s Odyssey

Az Alto’s Odyssey egy végtelen futó játék; csak mész, mész és mész keresztül az egyre nehezedő pályákon. De ez az egyik legszebb játék, lenyűgöző grafikával. 2018-ban még az Apple Design Award díjat is elnyerte. Jelenleg teljesen ingyenes az Apple App Store-ban.


Ahogy mondtam, a lista nem teljes és még nem is találtam köztük motoros játékot, de ha ennyi nem volt elég, akkor vannak ingyenes és leértékelt járékok ezeken az oldalakon is:

Forrás: Kotaku

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük