CsajokMotorokMotoros csajokMotorozás

Anetth: El kellett adjam a motoromat, nagy hibát követtem el

Lázár Anetth kismama motoros szorijaA 2012-es nagy motoros csajos baby boom után úgy határoztam, felkeresem azokat a motoros nőket, akik akkor még kismamák voltak. 9 év telt el azóta, úgyhogy kíváncsi voltam, hogy változtatta meg az anyaság a motorozási szokásaikat.

Innentől átengedem a szót Anetth-nek:

Sajnos az élet úgy hozta, hogy akkor el kellett adjam a motorom. Ekkor volt a lányom 1,5 éves (kb. 2013 vége felé járunk – a szerk.). Nagyjából 1 évvel később jöttem rá, hogy ennél nagyobb hibát el sem követhettem volna. De akkor nem volt lehetőségem motorvásárlásra. Szerencsémre egy olyan helyen dolgozhattam, ahol a tesztmotorokkal tudtam jönni-menni. Ez egy kis kárpótlásnak megfelelt…

Aztán eljöttem erről a munkahelyről és éreztem, hogy motor és motorozás nélkül baromi unalmas minden egyes nap. Amikor a lányom már elérte azt a kort és méretet, amikor már biztonsággal tudott mögöttem ülni, a férjemmel úgy döntöttünk veszünk egy motort, ami mindkettőnknek (mindhármunknak) kielégíti a vágyait és a költségvetésbe is bele fér.

Felkerestem a srácot, akinek eladtam a motorom, de azt mondta túl nagy a szerelem, nem fogja eladni. Nem csodálom… Így esett a választás egy öregebb, de kiváló motorra, a Honda CBR900RR-re. Viszonylag hamar bele is szerettem.

Hallgasd meg, én mit gondolok erről!

Elvégeztem pár újabb motoros továbbképzést, ami sokak szerint igen jó hatással volt a motorozási technikámra. A férjem sokat foglalkozott vele, hogy még ha öreg motorról is van szó, jól motorozható legyen. Gondolok itt az első 16’-os kerék 17’-esre cseréjére és egyéb apró kényelmi dolgokra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Minden reggel motorral vittem a lányom az iskolába, amit imádott. Motorral jártam dolgozni, és ha jött a hétvége, természetesen elmotorozgattam valamerre a környéken. Néha próbáltam társat találni ezekre a kisebb körökre, több kevesebb sikerrel.

 

Nincs még vége, lapozz tovább!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük