HírekMotorokMotorozás

Steven Tyler motorboltja a Red Wing Motorcycles

redwing007A Red Wing Motorcycles névre keresztelt új motorépítő céget a mérnök Mark Diricoval és az AC Custom Motorcycles céggel együttműködve alapította meg az Aerosmith frontembere, Steven Tyler.

Az új vállalkozás elsődleges célkitűzése, hogy a Rock and Roll művészetet magas minőségű mérnöki munkával ötvözze. A Tyler jól ismert stílusával feltöltött, egyedi motorkerékpárok, amelyek a műhelyben készülnek amellett, hogy nagyon vagányul néznek ki, természetesen tökéletesen vezethetők is.

A Red Wing Motorcycles két új modelljének a Retro-nak és a ProStreet modellnek a debütálása a new hampshire-i Nemzetközi versenypályán volt a Sylvania 300 futamon, és immár a környékbeli Harley-Davidson kereskedésekben is megvásárolhatók, és hamarosan az USA keleti partján lévő partnerekkel is leszerződik a cég.

Tyler az általa tervezett motorokról így beszélt: „Ha felülsz valamelyik motorunkra, napokig tudsz motorozni vele. Ezek a motorok mérgesek, nyersek, és nagyon vagányak, miközben egyszerűen fantasztikusan néznek ki.” Egyébként a modellekhez teljes körű garancia jár, és bármelyik Harley kereskedésben szervizelhetőek. 2008-ban Tylerék egy országjáró turnét szerveznek, hogy minél többen megismerkedhessenek a modellekkel.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük