HírekMotorokMotorozás

Kamerára vette, ahogy ittasan motorozik, majd balesetet okoz – VIDEÓVAL!

testkamera ittas motorozasJó dolog út közben videóra venni a motoros túráinkat, de van olyan eset, amikor a fagyi visszanyal. A saját felvételünk akár ellenünk is fordulhat.

Ez történt azzal a 37 éves karancsberényi férfivel is, aki a nyomozás adatai alapján 2019. augusztus 4-én 18 óra 20 perc körül Salgótarján belterületén közlekedett egy hatósági jelzés nélküli motorkerékpárral, majd nekiütközött egy út szélén álló személygépkocsinak. A baleset következtében a járműben ülő két nő és a motoros is megsérült.

A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda eredménye alapján megállapítást nyert, hogy szervezetében a cselekmény elkövetésekor bűncselekményi értékhatárt meghaladó alkoholmennyiség volt. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították, a testkamera felvételét lefoglalták.

Te döntesz! Iszol, vagy motorozol? – A húsvéti ittas vezetés előnyei

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A hatóság tagjai gyanúsítottként hallgatták ki a karancsberényi lakost, aki beismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, amit a testkamerájának rögzített felvétele is igazolt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

[wpdiscuz-feedback id=”qzipq2ac8q” question=”Te szoktad rögzíteni a motorozásaidat kamerával? Ilyenkor figyelsz arra, hogy ne kövess el szabálysértést vagy nem feszélyez, hogy tudod, hogy rögzítve lesz, ahogy vezetsz?” opened=”0″]Te szoktad rögzíteni a motorozásaidat kamerával? Ilyenkor figyelsz arra, hogy ne kövess el szabálysértést vagy nem feszélyez, hogy tudod, hogy rögzítve lesz, ahogy vezetsz?[/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük