fbpx

Abbahagytam a futárkodást és szerelő lettem – Ari a motoros futár

Bátai Aranka motorszerelőLaci, a diszpécser és Ákos összebeszéltek. Kaptam egy címet nem messze tőlünk és engedélyt kaptam egy gyors kávéra. Haza estem, gyorsan lefőztem a kávét, miközben Ákos jött be hátulról a műhelyből, hogy mutatna valamit.

Lacinak megígértem, hogy sietek, így kirohantam, majd vissza, hogy semmit se látok, egyébként is, megígértem, hogy sietek vissza. Nem hagyott békén, menjek már ki! Visszamentem és akkor megláttam.

Ott állt a műhely közepén, szó szerint a közepén, egy fekete XT, amit fél perce még észre sem vettem! Laci persze tudott mindenről és direkt így szervezték a napomat. Azt is tudta, hogy ha azt mondja, gyors kávé legyen, akkor úgy is kapkodni fogok, ez volt az ő meglepetése nekem.

Életem legszebb ajándéka volt ez a moci, 2 évet dolgoztam még ezzel futárként. Úgy éreztem, sikerült elérnem, amit szerettem volna. Időközben Ákos kölcsönzője is kinőtte magát, a robogószerelés pedig egész jól ment.

Nincs lehetetlen! Bátai Aranka motorszerelő akart lenni – Sikerült!

Nagyon szeretem a mostani melóm, futároknak szerelünk. A motoros társadalom szűk köre ez. A futárok jönnek-mennek, van, aki marad. A srácok közül sokan bejárnak még hozzánk, mesélik az életüket, mutogatják a családi képeket. Gyuszi, Kristóf és Ricsi is jelent már meg a kicsivel a karján. Együtt nevetünk, sírunk, ha baj van, segítünk egymásnak, ha kell.

Az online világ fejlődésével kevesebb munkája lett borítékosoknak. Már nem kell a Földhivatalban ügyintézni, az ügyvédi irodától rapidba vinni címet a bíróságra.

A covid miatt ezrek vesztették el állásukat és ezért rengetegen választották az ételfutárkodást, mert vállalkozóival bárki jelentkezhet a multikhoz „futárnak”. A legtöbben rákényszerülnek egy olyan munkára, amihez igazából semmi közük nincs. Fogorvosok, fitnesz edzők, asztalosok, PC guruk, étteremvezetők, fotósok, ingatlanosok.

 

Nincs még vége, lapozz!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

ganjarina

Bátai Aranka

Motoros futár és motorszerelő

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2021 január 26. 20:24

Banyeg én meg ülök a jó meleg tanteremben… azzztakqqqqqva… le a kalappal…

Ari
Ari
2021 január 27. 17:26
Reply to  Tóth F. Csaba

Köszi!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x