EseményekHírekMotorkiállítás

A Yamaha részt vesz a 2021-es EICMA motorkerékpár kiállításon

Yamaha az Eicmá-n 2021 novemberbenA Yamaha Motor Europe bejelentette, hogy részt vesz a 2021-es EICMA kiállításon, amelyet november 23-28. között rendeznek meg.

A Yamaha Motor Europe a nemzetközi és nemzeti oltási programok pozitív előrehaladásának és a COVID-19 elleni korlátozó intézkedések folyamatos enyhülésének köszönhetően hozta meg ezt a döntést Európában és különösen Olaszországban.

A várakozások szerint november végére ismét lehetővé válik a nagy kiállítások látogatása. A COVID-19 visszaszorítására irányuló megelőző biztonsági intézkedéseket továbbra is végrehajtják az EICMA szervezésével együttműködve, hogy biztosítsák a kiállítás kellemes és biztonságos látogatását. E tekintetben a Yamaha standjának mérete 2019-hez képest megnövekszik, hogy a látogatóknak nagyobb személyes teret biztosítson.

Eric de Seynes, a Yamaha Motor Europe N.V. elnök-vezérigazgatója megerősíti:

“Az EICMA-n való részvételről szóló döntés nyilvánvaló okokból nem volt könnyű. Miután azonban megfigyeltük a COVID-19 fejlődésével kapcsolatos tendenciákat, és az EICMA szervezősége biztosított minket arról, hogy biztonságos környezetet tudunk biztosítani minden látogató számára, miközben lehetővé tesszük számukra, hogy teljes mértékben megtapasztalják az eseményt, úgy véljük, hogy helyes döntés támogatni egy ilyen rendezvény visszatérését.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Megvannak az első fontos kiállítók a 2021-es EICMÁ-ra

A vitathatatlanul legnagyobb nemzetközi hatósugarú EICMA nagy jelentőséggel bír az iparágunk számára, mivel egyedülálló pillanat és hely, ahol a motorkerékpáros közösség összegyűlhet, hogy érezze a média és a vásárlók reakcióját az új termékekre, életben tartva a velük való kapcsolatot, és inspirációt nyújtva a jövőbeli trendek felé.

Bár még nem tértünk vissza ahhoz, amit a legtöbben normálisnak tartanak, az idei rendezvény az első alkalom arra, hogy a rajongók újra összejöjjenek és ne csak virtuálisan, hanem fizikailag is összekapcsolódjanak.”.

Reméljük, hogy novemberben találkozunk a Yamaha standjánál!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük