MotorokMotoros jogosítványMotorozás

A Yamaha motoros tanfolyamot szervezett a női alkalmazottaknak

Motoros oktatás női alkalmazottaknak a YamahánálA tervezés során azt gondoltam, hogy ha esélyt adunk nekik a szórakozásra, még mélyebb vonzalmuk lesz a vállalat, a márkánk és természetesen a termékeink iránt, és ez mindennapi feladataikat is élvezetesebbé teszi. De egyúttal lehetővé teszi számukra, hogy jobban megértsék, mit éreznek a vásárlóink, amikor a Yamaha termékeit használják. Úgy gondolom, hogy ez az esemény legfontosabb aspektusa. ”

A munkahelyi sokszínűség ösztönzése

A jogosítvánnyal rendelkező résztvevők számára egy csoportos, közúti motorozás is része volt a tanfolyamnak.

A tanfolyam a résztvevők motivált csoportját hozta össze, akikről a mosoly és a lelkes derű sugárzott. Míg egyes alkalmazottak nem rendelkeztek motoros jogosítvánnyal, mások igen. Voltak, akik hosszabb ideje nem motoroztak már, vagy újonnan szerezték meg a jogosítványt, és még mindig idegesek voltak vezetési képességeik miatt.

A résztvevőket tapasztalat és készségszintek szerint csoportokba osztották az órákon, és az engedéllyel nem rendelkezőknek a munkahelyi kollégák, a családtagok vagy a barátok külön segítettek.

A motoros felszerelés felvétele zavarba ejtő nevetést okozott egyeseknél, míg mások örömmel kiabáltak, amikor beindult a motorjuk. De a nők a kezdeti izgalom után hamar megnyugodtak és komolyan összpontosítottak, miután végre a motorkerékpárokra ülhettek.

Az utasítások és a tanácsok, amelyeket az oktatók mondtak nekik, amikor az órák folytak, átgondoltak és biztatóak voltak: „Most lassan, lassan.” “Tartsd nyugodtan a válladat.” “Látod? Megcsináltad! Jól sikerült! ”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Mindenki izgul, és fél egy kicsit, amikor először motorozik.”- magyarázza Ota. “Tehát a személyzettel és az oktatókkal összedugtuk a fejünket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a résztvevők jó emlékekkel gazdagodnak az első motoros élményük alatt.”

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük