fbpx

A Tűz jegyében – új album az Ossiantól

ossianA héten, április 8-án jelent meg az Ossian várva várt lemeze, A Tűz jegyében címmel.

 

 

A megjelenés tiszteletére a zenekar a budapesti Cinema Rock Caféban dedikálást és közönségtalálkozót tartott, az album megjelenésének napján.

Ahogyan megszokhatta a közönség, az idei albumon is ütős számok találhatóak. Ahogyan a frontember, Paksi Endre fogalmazott: „Mi változatlanul egységes albumokban gondolkozunk, nem abban, hogy összehozzunk 1-2 húzónótát és hozzá a tölteléket…” (HammerWorld)

Az 1986 óta dübörgő bandához tavaly csatlakozott Kálozi Gergő dobos, aki már részt vett az új lemez elkészítésében. Egyébként, változatlanul Paksi Endre énekel, Erdélyi Krisztián basszusgitározik, Wéber Attila és Rubcsics Richárd gitározik.

Az immár 19. albumot, A Tűz jegyébent, a törökbálinti SuperSize Recordingban rögzítette az együttes, Varga Zoli irányításával.

A banda facebook oldalára, folyamatosan kerülnek fel az új dalok, így mindenki meg tudja őket hallgatni jó minőségben, szöveggel egybekötve.

A rajongók április 13-án, szombaton, a szolnoki Metal-ligeten élőben is hallhatják az új lemez dalait. ossian a t%C5%B1z jegy%C3%A9ben

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x