fbpx

A Pokol Angyala – Beyond the Law

a pokol angyala 1Aki szeretné látni Charlie Sheent valamint Michael Madsent motoros rossz fiúként, feltétlenül nézze meg a filmet!

Ebben a filmben bepillanthatnak a laikusok a motoros klubok világába valamennyire… Habár valós történeten alapul, ahogyan a legtöbb film, ez is sarkosítja a dolgokat. A fő motívumok, mint a fegyverek és a drog játsszák itt is a főszerepet, miközben egy zsaru megpróbál beépülni egy törvényen kívüli motorosklubba.

Amikor elolvastam a DVD borítóján, hogy mi az alap sztori, érdekesnek tűnt. „A túlzott vehemenciája miatt a rendőrségtől már majdnem szélnek eresztett Saxon altisztet – Charlie Sheen, felkarolja az FBI. Első megbízatásaként be kell épülnie A Pokol Angyalai nevű motoros bandák egyik legveszélyesebbikébe, a Sakálok Klubjába, mert vélhetően a Vad – Michael Madsen, által vezetett csoport tartja kezében a kemény drog és a fegyverkereskedelem jelentős részét.”

Mint ahogyan ez lenni szokott van egy „jó nő” az alkotásban, akit Linda Fiorentino alakít. Csorgathatják is a nyálukat a pasik a tévé előtt, amikor a hölgyemény megmutatja bájait.

Megláthatjuk a folyamatot, hogyan lesz a jó fiú kinézetű zsaruból, egy igazi, hamisítatlan motoros, miközben önmaga belső harcát is megvívja. A film szerint a kellékek: egy bennfentes, aki ismeri a motoros klubok szabályait, szokásait; saját, épített motor; hosszú haj, szakáll; ördögi tekintet; tetoválások; őrült cselekedetek, hogy felkeltsd az érdeklődést, és kivívd a tiszteletet. (Lábjegyzetben: azért kellett a saját, épített motor, mert egy szintén beépült ügynök lebukott, mert felismerték a motorját, ami egy börtönben ülő klubtagé volt, és lefoglalta az FBI.) Szóval, ha mindez megvan, kész a motoros!

Sok jelenet igazán erőltetettnek tűnt, főleg amikor Saxon altiszt, biker álnevén S.I.D., nagyon kemény akart lenni. A filmben persze sikerült neki, csak az én szememben nem. A legjobb rész, amit nem tudtak elrontani, az volt, amikor S.I.D. összejött a csajjal, aki egyébként fotós, és a Sakálokat fényképezgette, persze Vad, a prezi engedélyével.

Nézegettem a colorokat, felvarókat, amiket megpróbáltak valósághűen ábrázolni a filmben. A kedvencem, amin halálra idegesítettem magam, az volt, amikor a colort címernek mondták állandóan. „Viseld a címerem!” – szólt Vad S.I.D.-hez. Mintha egy lovagregényből idéztem volna…

De ha már Michael Madsen, Ő is kedvelt alakja a motoros filmeknek, hiszen a Hell Ride-ban a Victors MC tagját, Az Úrfit alakította.

Végül is, egy tipikusan „minden jó, ha jó a vége” amerikai film, motoros körítéssel. Igazán mély nyomokat nem hagyott bennem, de egy zacskó chips és sör társaságában szép esti mese.a pokol angyala 5a pokol angyala 2a pokol angyala 3a pokol angyala 4

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x