EseményekKiemeltMotoros találkozó

A Motoros Mikulások az ország minden részén szállítják az ajándékokat

Motoros Mikulás Helló December!Helló December! Helló Mikulás! Remélem mindenki jól viselkedett ebben az évben és már sikálja a motoros bakancsát, hogy ne virgács kerüljön bele! A motoros mikulások egészen biztos készülnek már a jelmezekkel, de nézzük meg, merre futhatunk bele egy vidám motoros felvonulásba.

Már napok óta gyűjtögetem az információkat, hogy az ország mely területein készülhetünk a motoros mikulások csapataira. Valószínűleg a lista nem teljes – szerintem vannak olyan télapók,akik még csak most kapnak majd észbe -, úgyhogy ha tudomásodra jut olyan mikulás felvonulás, ami még nem szerepel a felsorolásban, akkor küldd az email címünkre!

A mi listánkat itt találod meg az eseménynaptárban.

Ha jobban megnézed, az országminden részében lesznek szervezett felvonulások, de valószínűleg szombattól kezdve szórványosan várható mikulás jelmezbe öltözött motorosok felbukkanása. Biztois lesz egy csomó futár is például, aki a decemberi sanyarú motoros sorsát egy kis vidámsággal szeretné feldobni, és egész karácsonyig jelmezben motorozik majd a városban. Ha látsz ilyet, szerintem lepd meg te őket egy szaloncukorral, igazán megérdemlik!

De vissza a listára.

Az eddigi kutatásaim szerint december 3-4-én a legvalószínűbb a motoros mikulás felvonulások felbukkanása a nagyobb városokban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A szombati Citadella gurulás már rögtön mikulás jelmezes vonulás lesz a fővárosban, de ugyanezen a napon csatlakozhatsz a motorozó télapók hoz Székesfehérváron, Debrecenben, Horgoson, Bátonyterenyén is.

Vasárnap, vagyis 2022 december 4-én Polgárdiban, Miskolcon, Ózdon, Pélcsen, Vecsésen, Győrben, Százhalombattán és Kalocsán csatlakozhatsz a vidám menetekhez.

De ha ez nem lenne elég, hétfőn Csongrádon, kedden pedig az igazi fanatikus, hagyományőrző motorosok Miklós napján indulnak majd útnak Tatabányán és Kaposváron.

Ha véletlenül úgy alakulna, hogy otthon maradsz, én nincs mit csinálnod, mindenképp nézz körül webáruházunkban, hiszen szuper ajándékötleteink vannak – nem csak motoros nőknek, úgyhogy akár férfi vagy, akár nő, biztos találsz olyan motoros ajándékötletet, amivel a karácsonyfa alatt is meglepheted majd a párod. KATTINTS IDE ÉS VÁLOGASS!

címlapkép: pierreaden

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük