CsajokTetkó a csajokon

A legjobb lábtetoválás 2009

feherklaudia tattoo 006Az elmúlt hónapban is szoros volt a küzdelem a legjobb lábtetoválásnak járó címért. Ezúttal Klaudia és Omnia között zajlott a legszorosabb küzdelem, végül Klaudia nyerte meg az értékes ajándékokat.

Az idei tetoválóverseny második fordulójában a lányok lábát (lábfejtől combig) díszítő ábrák versenyeztek egymással. A sok nevezés alapján az derült ki, hogy immár nem csak az apró bokatetoválások, hanem a nagyobb, a lábszáron felfutó ábrák is egyre népszerűbbek a hölgyek között.

Ezúttal csupán egy lány indult a versenyen combon lévő tetoválással. Májusban a korábbinál valamivel több, összesen tizenhat nevezője volt a tetoválások versenyének, így a szavazóknak egyre nehezebb dolguk van.

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában! A győztes ábra májusban Klaudia lábszárán csavarodó nonfiguratív ábra volt, amely egy pillangót fog közre. Őt követte Omnia bokaláncot imitáló mintája, majd Edit lábfejéről induló nonfiguratív motívum követi őket a sorban. Nekik, és a többi résztvevőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A következő fordulóban a karon lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. A június 14-ig beérkező mintákra június 15. és július 12. között lehet majd szavazni.

A következő fordulóban a hason, illetve a mellkas első felén lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. Az július 19-ig beérkező mintákra július 21. és augusztus 9. között lehet majd szavazni.feherklaudia tattoo 014user4394 pic7360 1244484067

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük