fbpx

A következő versenyre szeretnék többet készülni: Hungarian Quad Challenge 2021. I. futam, Bér

Besenyei Regina Quad versenyzőA múlt szombaton, Béren a Hungarian Quad Challenge I. futamán versenyeztem. Kérdéses volt, hogy indulok-e a versenyen, mert a quadom teljesen fel lett újítva és nem voltunk biztosak abban, hogy sikerül mindent időre összeszerelnünk.

Komplett kipufogót, kuplungot, csapágyakat, gömbfejeket cseréltünk, a teljes idom szett is új, rajta új dekorral és még egy színterezést is kaptak a fém alkatrészek. Péntek délutánra lettünk kész mindennel. Kipróbáltam a quadot, mentem vele egy fél órát és már készültünk is a versenyre.

Másnap már korán reggel indultunk Bérre, ami nekünk Váctól kb. 1 óra hossza volt. 10 órakor kezdődött az időmérő edzés. A felvezető kör után láttam, hogy a pálya nagyon gödrös, tele van fa tuskókkal ezért tudtam, hogy most még jobban kell koncentrálnom a pályára.

Az időmérő 2. körében egy balos kanyart rosszul vettem be és felborultam. Nem történt semmi komoly, de kiestem a lendületből, vissza kellett borítanom a quadot és újra ráülni a motorra és elindulni. Ez ilyenkor kicsit nehézkes. Az időmérőt végül a kategóriámon belül a 2. helyen zártam.

A 35 perces futam

A 35 perces futam 11 óra körül indult. Az első két, három körben lassú tempót mentem, próbáltam még jobban megismerni a pályát és belerázódni a versenybe. A maradék 25-30 percben sikerült lerövidítenem a köridőket.

Besenyei Regina Quad versenyző

A futam vége felé az egyik versenyzőtársammal, Tóth Selinával baleset történt, és szólnom kellett a pályabírónak. Ezzel veszítettem egy kis időt, de ez nem számított a végeredménybe. 2. helyen értem be a célba. Az első Veres Vivi lett, a harmadik pedig Selina, de a baleset miatt őt nem értékelték.

Maga a verseny nekem teljes egészében nagyon tetszett, jól bírtam a 35 percet, nem fáradtam el annyira, mint szoktam. Meg vagyok elégedve az eredményemmel, viszont a következő versenyre szeretnék többet készülni.
Köszönöm a sok-sok támogatást a vőlegényemnek, Ricsinek és a családomnak.

A következő HQC futam 2021. szeptember 11-én lesz Somogybabodon. Addig még rengeteg edzés áll előttem.

Besenyei Regina Quad versenyző – VIDEÓVAL!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x