fbpx

A Harley-Davidson forradalmasítja a Big Twin modelljeit

harley davidson 2018 softail model lineupA vállalat történetének legnagyobb termékfejlesztési projektje keretében tervezett új motorokat merevebb és jelentősen könnyebb vázzal láttuk el, amely segít kihasználni az új kettős kiegyenlítő mechanizmussal rendelkező Milwaukee-Eight® 107 és 114 motorblokkok nagy forgatónyomatékának teljesítményét.

A Harley-Davidson® 115. évfordulójának megünneplésére a Motor Company egy valódi custom revolution elindítását tervezi: nyolc vadonatúj Softail® modell piaci bevezetését, amelyek a Dyna® motorcsalád kemény teljesítményét elegyíti a Softail motorcsalád custom megjelenésével.

A nagy teljesítményű dupla membrán szabályozószelepes első felfüggesztés és egy könnyen hozzáférhetően állítható rejtett hátsó központi rugóstag az agresszív stílusú 2018-as Softail modelleket gyorsabbá, könnyebbé és jobban vezethetővé teszi bármely Big Twin cirkáló elődjüknél.

A vadonatúj Fat Boy,® Heritage Classic, Low Rider,® Softail Slim,® Deluxe, Breakout,® Fat Bob® és Street Bob® motorkerékpárokat felvonultató, valaha volt legnagyobb termékfejlesztési projekttel a Harley-Davidson® immáron 115. évfordulós életévébe lépett.

  • Nyolc vadonatúj Softail® custom motorkerékpár adja meg a 2018-as év alaphangját
  • Valamennyi motor merev, könnyebb acélvázzal és lengőkarral, valamint kiváló minőségű első és hátsó felfüggesztéssel
  • Lelküket a Milwaukee-Eight® 107 motorblokk jelenti, de a gyári 114-es is választható
  • Autentikus stílus és modern design keveredik egymással, amely egyszerre biztosít egyedi és lenyűgöző megjelenést

Paul James, a Harley-Davidson Motor Company Termékportfolió vezetője így nyilatkozott:

„Az új Softail család a cég történetének legkiterjedtebb kutatási és fejlesztési programjának eredménye. Kutatásra és tesztelésre fordított órák ezreibe került ezeknek az új cirkálóknak komplett tervezése teljesen az alapjaiktól. Arra összpontosítottunk, hogy a teljes motorozási élményt egy teljesen új és magasabb szintre emeljük, ahol az eredetiség, a hagyomány és a lélek a legmodernebb technológiával karöltve olyan motorozási élményt teremtenek, amelyet érezni kell ahhoz, hogy el lehessen hinni.”

A Harley-Davidson történetét, eredetiségét és stílusát új nézőpontból közelítő nyolc új Softail olyan vadonatúj dizájnnal lepi meg a motorosokat, amely markánsan különbözik az elődeiétől, de egyáltalán egymáséitól is. A stílus, a kényelem és a teljesítmény tekintetében a gyári custom cirkálók e következő generációjának egyik célja az, hogy a motorosoknak újabb távlatokat nyissanak ahhoz, hogy a motorokat még inkább a saját személyes igényekhez tudják igazítani.

Brad Richards, Harley-Davidson Motor Company stílusért és dizájnért felelős alelnöke:

„A Harley-Davidson dizájnjának hitelességét a részletekről való gondoskodás biztosítja a tervezés elejétől a végéig – ezt »nehéz megalkotni és nehéz lemásolni«. A Harley-Davidson motorkerékpárok nem tucattermékek; ezeket tulajdonosaik generációról generációra adják tovább. Minden egyes csavart és alátétet megnézünk, minden eldolgozást és apró részletet megvizsgálunk. Az új Softail váz egy remekmű, és minél inkább lecsupaszítod a motort, annál jobban megmutatkozik nagyszerűsége. Ez a dizájn azt a csapatmunkát dicséri, amelyre a stíluskialakítási és tervezési folyamatokhoz szükség van.”

 

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x