fbpx

Bemutatkozik az elektromos városi közlekedés mopedje, „Linda”!

servo linda mopedIgen, a „Linda” név kötelez, mindannyian szerettük a sorozatot, Lindáról, aki kis motorján üldözte a bűnözőket. A Servo „Linda” Moped a modern városi közlekedés előszele, és természetesen magyar fejlesztők találmánya.

A Servo Movement munkatársainak célja, hogy elősegítse egy olyan modern közlekedés megvalósulását, amely környezetkímélő, csökkentené a légszennyezést és a dugók kialakulását.

Hol itt a probléma? Nos, ott, hogy hiába az eddigi elektromos autók, motorok, a töltésükkel van a legnagyobb gond. Az embereknek olyan töltőállomásokra lenne szükségük, ahol fel tudják tölteni eszközeiket.

A Servo Movement erre találta ki a Servo Movement Powershare-t, a világ első közösségi elektromos áram megosztó rendszerét, amely közösséig alapon megosztja a közterületekről elérhető szabványos elektromos áram végpontokat. Így bárhol tudnánk tölteni elektromos járművünket!

És itt jön a képbe a “Linda” Moped, amely egy modern, elektromos városi high-tech moped. Kényelmes, praktikus, alacsony padlószintű jármű, egyszerű kezelhetőséggel. Töltési rendszere fizikai, elektronikai és szoftveres szinten a Servo Powershare rendszerre optimalizált. Ami a design-t illeti, a vevő választhat, milyen küllemet szeretne “Lindájának”, mert az átszínezhető fólia segítségével, követheti mindenki a divatot.

Van még egy fontos része a Servo Movement munkájának: ez pedig a Servo OBU KIT. Ez egy nyílt forráskódú fejlesztői készlet, amely minimális fejlesztési ráfordítással integrálja a töltőelektronikát a járműbe. A szervizhálózatok és a kereskedők számára új piaci lehetőségeket nyit meg.

linda filmsorozat

A Servo Movement munkájáról itt bővebben olvashatsz!

Forrás: Servo Movement
Fotók: Servo Movement; femina.hu

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x