fbpx
HírekEseményekMotoros túra

A csajok is számítanak – motorépítő nők road show-ja

cleanLOGONéhány amerikai motorépítő nő összefogott, és egy 44 láb hosszú kamionnal kelnek útra 2010-ben, hogy minden nagyobb motoros rendezvényen megmutassák magukat.

A “Chicks Rule & Boys Drool Tour” keretében ezek a motoros csajok minden alkalommal szemináriumokat, divatbemutatókat, könyvdedikálásokat szerveznek, és híres motoros nőket látnak vendégül. Az esemény ötletadója Athena “Chickie” Ransom, a Vagabond Choppers tulajdonosa. Chikie azt szeretné, ha a program által még több nő kezdene motorozni, és bátrabban nyúlnának a motorkerékpárjaikhoz, ha valamit javítani kell rajta.

CALENDAR PAGEA túra folyamán minden már motorozó nő betekintést nyerhet a női motorosoknak szóló kínálatba a ruházattól elkezdve az összes szükséges felszerelésen keresztül a kifejezetten nőknek épített, egyedi motorokig. A kamion 12 amerikai motoros rendezvényt érint majd, köztük olyan nagy találkozókat is, mint a Daytona Bike Week, a new orleans-i Bike Week és a Sturgis Rally.

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
3 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2020 december 5. 19:12

Fönt van neten pár építésük? Érdekelne, miben tér el egy férfiaknak és egy kifejezetten nőknek épített chopper. Nagyon érdekes, hogy vannak motorépítő nők. Nem idegen a dolgo, azért meglepő, mert elég kevés csaj szereti a flex és hegesztés, a megmunkálódó fém, a csiszolódó gitt és a festék illatát.
Emlékszem, anno a ‘Wildban volt egy rózsaszín csajchopper, virágmintákkal. Lefénymásoltam fekete-fehérben, és odaképzeltem egy élénk világoskék színt. Hát az úgy egy egyben jöhetett volna nekem! Még a virágmintákkal is! (Hippi vagyok, nem b_zi!)

Vidék
2020 december 9. 13:11

Köszönöm szépen! Három olyan vas is volt, ahol csak befele ment a levegő…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x