EseményekHírekMotoros találkozó

Rekordot döntenek az Indián tulajdonos motoros nők České Budějovicében

Indian Rider Fest 2023 Indian Ladies FirstA Budweis Custom Indian Motorcycle Show második kiadása, a nagy érdeklődéssel várt esemény, amely az európai custom motorépítők és Indian Motorcycle kereskedők kivételes kézműves munkáját mutatja be, az Indian Riders Fest (IRF) keretében kerül megrendezésre 2023. június 9-11. között a csehországi České Budějovicében (Budweis). Ugyanekkor ugyanott világrekord kísérlet is zakjlik a női Indián motorosok leghosszabb felvonulásával.

Mivel az IRF várhatóan a világ legnagyobb Indian motorkerékpár-tulajdonosok találkozója lesz, a Budweis Custom Indian Motorcycle Show hatalmas színpadot biztosít az építők számára, hogy megmutassák a világnak képességeiket és elképzeléseiket teljesen átalakított motorokkal, őrült egyedi motorkerékpár-koncepciókkal, szokatlan dizájnprojektekkel vagy látványos remekművekkel.

A Budweis Custom Indian Motorcycle Show profiljának elismeréseként az American Motorcycle Dealer megerősítette a kiállítás “AMD Approved” státuszát, így ez az egyik a mindössze három kiállítás közül, amely eddig megkapta ezt az elismerést.

“Az “AMD család” új eseménye – az Indian Riders Fest és a hozzá kapcsolódó Budweis Indian Motorcycle Custom Show az elmúlt 24 hónapban nagyot lépett előre státuszát, támogatását és profilját tekintve. Valódi elsőséget jelent az AMD és általában a nemzetközi custom motorkerékpár-piac számára, mivel ez az első olyan show, amely 100 százalékban a múltbeli és jelenlegi Indian motorkerékpárnak van szentelve” – mondta Robin Bradley, az American Motorcycle Dealer főszerkesztője.

A Budweis Custom Indian Motorcycle Show célja, hogy bemutassa a fiatal, feltörekvő és tapasztalt, vad kreativitással rendelkező custom építőket, és mindenki számára nyitott, tapasztalatra vagy háttérre való tekintet nélkül. A nagyszínpad mellett kiemelkedő helyen elhelyezett összes résztvevő motorkerékpárt hat különböző osztályban értékeli a nemzetközi zsűri, így minden egyes motorkerékpár saját érdemei alapján kerül megítélésre.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az Indian Rider Fest szombati napján, 2023. június 10-én, a női motorosokat is igyekeznek megmozgatni. Az Indian Motorcycle 122. születésnapját 122 női motorossal együtt szeretnék megünnepelni. Ebből az alkalomból pedig egy rekordkísérlet is zajlik majd: szeretnék megdönteni a női Indián motorosok leghosszabb felvonulásával.
A tavalyi Ladies First felvonulás hatalmas sikert aratott, több mint 60 Indian-t vezető motoros nő motorozott le 25 kilométert együtt a környéken.
A jelenlegi világrekordot 101 női motoros állította fel tavaly augusztusban New Richmondban, Wisconsin államban, az USA-ban.
A rekordkísérlet társszervezője a Ladies First Egyesület.

A zsűri elnöke Onno Wieringa, a Madness Photography alapítója és tulajdonosa lesz. Onno, az AMD nagykövete, több évtizedes tudással és tapasztalattal rendelkezik, amelyet számos kiállításon szerzett több éven keresztül. A zsűri tiszteletbeli elnöke Ola Stenegärd, az Indian Motorcycle ipari formatervezési igazgatója lesz, akinek a customizáció iránti szenvedélye nyilvánvaló a kiállításokon győztes építések hosszú történetében.

“A custom világ tele van mindenféle Indian modellre épülő menő építkezésekkel. Chopperek, bobok, baggerek, trackerek; amit csak akarsz. A szcéna csak úgy robban a kreatív energiától, és nagyon izgatottan várom, hogy lássam, milyen építők mutatják be kreativitásukat, képességeiket és kézműves tudásukat a Budweis Indian Motorcycle Custom Show-n” – nyilatkozta Stenegärd.

Budweis Indian Motorcycle Custom Show 2023 2 Budweis Indian Motorcycle Custom Show 2023 3 Budweis Indian Motorcycle Custom Show 2023 1 Budweis Indian Motorcycle Custom Show 2023 6 Budweis Indian Motorcycle Custom Show 2023 7 Budweis Indian Motorcycle Custom Show 2023 5 Budweis Indian Motorcycle Custom Show 2023 4 indian ladies first indian riders fest 2023

A hat kategória úgy lett kialakítva, hogy minden résztvevőnek lehetősége legyen megmutatni egyedi stílusát és kreativitását. A kategóriák a következők:

 • Legjobb Indian Scout
  Minden 1133 köbcentiméteres Scout, folyadékhűtéses motorral szerelt stock/átalakított/radikális custom motorok.
 • Legjobb Chief & Non-Fairing
  Minden 111/116-os Thunderstroke motorral szerelt eredeti/átalakított/radikális custom motor burkolat nélkül.
 • Legjobb Bagger
  Minden Bagger-stílusú, túramotor-kerékpár 111/116 Thunderstroke motorral vagy PowerPlus folyadékhűtéses motorral rendelkező széria/átalakított/radikális custom motorral.
 • Legjobb Indian Vintage 1953-ig
  Minden 1953-ig gyártott eredeti modifikált/átalakított Indian motorkerékpár, amely az Indian Motorcycle büszke örökségét szimbolizálja.
 • Legjobb FTR/Sportbike/Streetfighter
  Minden 2013 után gyártott, eredeti Indian Motorcycle motorral szerelt egyedi motorkerékpár.
 • Legjobb gyilkos megjelenés
  A legjobb fényezés, felületi javítás, mint például gravírozás, 3D fém műalkotások, hidroplán, de több, mint egy egyedi airbrush.

Best of Budweis Indian Motorcycle Custom Show

A Best of the Budweis Indian Motorcycle Custom Show díját is a legkiemelkedőbb építés kapja, amely mind a hat osztály legjobb elemeit egyesíti. Ez a végső díj, amelyet az az építő kap, akinek motorkerékpárja a legkülönlegesebb és leginnovatívabb alkotásként tűnik ki az Indian Riders Fest 2023-on.

Ez egy kiváló lehetőség az építők számára, hogy megmutassák az Indian Motorcycle iránti szenvedélyüket, és hogy az egyedi motorkerékpár-iparág nemzetközi szakértőiből álló zsűri elismerje őket.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük