HírekMotorbemutatóMotorok

A Can-Am is beszáll az elektromos motorkerékpárok piacára

Elektromos Can-Am motorkerékpárok

A BRP bejelentette, hogy az ikonikus Can-Am márka, amely jelenleg Spyder és Ryker háromkerekűeket, négykerekű ATV-ket és side-by-side-okat forgalmaz, visszatér motorkerékpáros gyökereihez. A Can-Am márka fennállásának 50. évfordulója alkalmából a BRP elektromos kétkerekű motorkerékpár-családot dob ​​piacra.

„Mivel a motorkerékpár-ipar átállt az elektromosságra, lehetőséget láttunk arra, hogy visszaszerezzük motorkerékpár-örökségünket, és újra piacra lépjünk” – mondta José Boisjoli, a BRP elnök-vezérigazgatója. „Ez az új termékkategória rendkívül fontos számunkra, és nagyon örülünk, hogy a Can-Am motorkerékpárok az első olyan elektromos modellek a BRP elektromos kínálatában, amelyeket a fogyasztók is megerősítettek. Sokunknak nagyon szép emlékei vannak a korai dirtbike modellekről, és most már alig várjuk, hogy a Can-Am márka gazdag történelmére építve inspiráljuk és lenyűgözzük a motorosok és az elektromos járművek szerelmeseinek új generációját.”

A BRP eddig csak a fenti kedvcsináló fotót és egy kedvcsináló videót bocsátott rendelkezésre, amelyeket alább tekinthet meg:

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A BRP szerint a teljes, teljesen elektromos termékcsalád első modelljei 2024 közepén lesznek elérhetők. A kedvcsináló fotó alapján egy roadster és egy kalandkerékpár is lesz a kínálatban. A jobb szélső kerékpárokat nehezebb azonosítani, de tartalmazhatnak egy cruisert és a Spyder vagy Ryker háromkerekűek teljesen elektromos változatát.

Az első Can-Am motorkerékpárt 1973-ban mutatták be, és a márka meghatározó erővé vált a motocross és az endurance versenyzésben. A siker már a kezdetektől ikonikus státuszba emelte a márkát. Fél évszázaddal később a BRP azt állítja, hogy az új termékeket sokféle motoros stílus kedvelőire gondolva fejlesztették ki, pontosabban azok számára, akik kalandra vágynak, keresik a nyílt utak izgalmát, egy csendes vidéki utazást terveznek, vagy fel akarjákk deríteni a város utcáit.

A Spyderwoman a Can-Am sikertörténete

A BRP szerint a motorosok arra számíthatnak, hogy ezek az új, csúcstechnológiás elektromos Can-Am motorkerékpárok tökéletesek lesznek a mindennapi ingázáshoz, és hogy hűek maradjanak a márka pálya és nyomvonal örökségéhez, szabadidős úticélokra és terepre is tökléletesen megfelelnek majd.

A teljes termékkínálat első modelljei várhatóan 2024 közepén lesznek elérhetők.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük