HírekMotorbemutatóMotorok

Európában is bemutatkozik a LiveWire One elektromos motorkerékpár

A LiveWire bejelentette, hogy belép az európai piacra, arra hivatkozva, hogy ez “izgalmas lépés a vállalat földrajzi terjeszkedési stratégiájában és a motorkerékpározás villamosításában világszerte”.

A H-D “leányvállalata”, a LiveWire ONE a LiveWire ONE-t bevezeti Németországban, Franciaországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban. A 100 eurós LiveWire ONE foglalások elsőbbségi szállítást biztosítanak április végétől kezdődően. A foglalásokat a LiveWire Europe csapata kezeli, és egy “digitális-első” értékesítési modellt kínál, ahol a fogyasztók közvetlenül kapcsolatba léphetnek a márkával, kiválaszthatják a színt, a tartozékokat, a szállítási határidőt és az általuk preferált kiskereskedőt.

Több mint harminc európai kiskereskedő fogja forgalmazni, amelyek mindegyike speciális EV-képességekkel rendelkezik. A LiveWire vásárlók támogatására 2023 nyarán a LiveWire Europe a LiveWire ONE-t bemutató vásárlói rendezvényeknek és bemutató alkalmaknak ad otthont.

A Harley-Davidson Vehicle Operations üzemében, Yorkban (Pennsylvania állam) összeszerelt Livewire ONE hatótávolsága állítólag több mint 140 mérföld városban és több mint 90 mérföld vegyes országúti és városi hatótávolság (SAE J2982 vezetési hatótávolság tesztelési eljárás adatai). A 15,4 kWh-s akkumulátor állítólag 3,0 másodperc alatt gyorsítja a motort 0-ról 100 km/h-ra.

A kipörgésgátló és az ABS fejlett biztonsági segédberendezések teljes csomagjával szállítva, 6 tengelyes IMU-t használ, hogy alkalmazkodni tudjon a különböző készségszintekhez és vezetési módokhoz. Alapfelszereltségként kétféle töltési módszerrel van felszerelve, és az 1. szintű töltési szint használatával az éjszakai töltés, valamint a DC gyorstöltés révén a gyorstöltés akár 30 perc alatt is elvégezhető, 20% és 80% közötti töltési forgatókönyv esetén.

LiveWire One 2023 bemutatkozik európában

A kezdeti MSRP-ár Németországban 24 990 euró, Franciaországban 25 290 euró, Hollandiában 25 390 euró, az Egyesült Királyságban pedig 22 990 font lesz. A LiveWire One Nimbus Gray, Nightfall Blue és Liquid Black színekben lesz kapható.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük