fbpx

Elhunyt a motoros biblia szerzője, Robert M. Pirsig

elhunyt pirsig 01Aki magát valamire való motorosnak tartja, és nem csak közlekedési eszközként tekint a vasparipára, hanem már-már szerelmes belé, az biztosan ismeri azt a motoros szentírást, amit a hétfőn elhunyt Robert M. Pirsig írt.

“A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete” címen világszerte közismertté vált bestseller szerzője április 24-én hunyt el Maine-ben, south benwicki otthonában. A 88 évet megélt író halálhírét kiadója, William Morrow közölte a médiával.

Híres műve 1974-ben jelent meg, mely alapjául az a motoros túra szolgált, melyet fiával, Chris-szel még a 60-as évek második felében tett meg Minneapolis-tól San Francisco-ig.

Hazánkban is megjelent könyve több mint 5 millió példányban kelt el világszerte, melyet mindenhol elismerés fogadott és a mai napig sikeres. Műve egyedülálló és mesteri, mely életfilozófiáját fogalmazza meg egyedi elbeszélő stílusban. Egy new york-i irodalom kritikus egyenesen a Moby Dickhez hasonlította a könyvet.

„A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete” négy évig készült, és mielőtt több millió példányszámban eladott bestsellerré vált, több mint száz kiadó utasította vissza annak kiadását.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x