fbpx

A BMW is megcélozta a 66-os utat két új túra modelljével

BMW R 18 B és R 18 TranscontinentalAz ügyfelek egyedi igényeinek kielégítése érdekében az új R 18 Transcontinental és az R 18 B alapfelszereltségként és opcióként is rendelkezik a három “Rain”, “Roll” és “Rock” menetmóddal, ami szokatlan ebben a kategóriában. Az alapfelszereltséghez tartozik az ASC (kipörgésgátló) is, amely magas szintű menetbiztonságot garantál.

Az új R 18 Transcontinental és az R 18 B emellett szériafelszereltségként motorfék-szabályozóval (MSR) is rendelkezik. Az egyéb opciók mellett a tolatási segédberendezés kényelmessé teszi a manőverezést, a Hill Start Control funkció pedig megkönnyíti az emelkedőn való elindulást.

Az új R 18 Transcontinental és R 18 B: az ikonikus áramvonalas kialakítás merev vázszerkezettel és modern technológiával kombinálva.

Az új R 18 Transcontinental luxus túramotorként, az új R 18 B pedig stílusos „Bagger”-ként bűvöl el a jellegzetes “áramvonalasítással”, amely tökéletesen integrálja az első burkolatot, a dobozokat és az R 18 Transcontinental esetében a hátsó dobozt.

Ezek a motorok a múlt nagy túramotorjainak és cruisereinek ikonikus stílusát ültetik át napjainkba. A számos BMW Motorrad-klasszikus által formált purista dizájn sok részletben tovább él. Az olyan funkcionális és stílusmeghatározó elemek, mint a dupla bölcsős acél csőváz, a 24 literes, csepp alakú üzemanyagtartály, a nyitott kardántengelyes hajtás vagy a dupla csíkozású fényezés (gyári opció) a legendás BMW boxermotorokat idézik. A felfüggesztés is egyértelműen emlékeztet a régi időkre. A kétoldali lengőkarral és a konzolos rugóstaggal együtt az R 5 merev vázszerkezetét tökéletesen átültették a modern időkbe.

BMW R 18 B és R 18 Transcontinental

Audiorendszer Marshall hangrendszerrel: Új digitális hangdimenzió alapfelszereltségként gyárilag.

A Marshall hangrendszerrel az új R 18 Transcontinental és az R 18 B intenzív hangélményt kínál. Az új R 18 Transcontinental és az R 18 B már alapfelszereltségként rendelkezik a brit Marshall gyártóval együttműködésben kifejlesztett hangrendszerrel, amely a burkolat elejébe integrált kétutas hangszórókkal rendelkezik.

Ősztől kapható lesz a szériagyártású BMW R 18

A klasszikus megjelenést fekete borítórácsok fehér Marshall felirattal egészítik ki. A Marshall Gold Series Stage 1 és Stage 2 hangrendszerek opcionálisan már gyárilag is rendelhetők, hogy még intenzívebb zenehallgatási élményt nyújtsanak. Az akár 4 hangszóró és 2 mélynyomó 280 watt összteljesítménnyel páratlan hangminőséget és „jó rezgéseket” biztosít.

Az eredetileg a londoni Hanwellből származó, ma már a Milton Keynes-i Bletchley-ben (UK) székelő Marshall 60 éve gyárt legendás gitárerősítőket, amelyeket a világ legjobb zenészei használnak. 2012 óta hangminőségüket díjnyertes fejhallgatókra és aktív hangszórókra is kiterjesztették, amelyeket a zene szerelmeseinek terveztek.

Az R 18 Transcontinental és az R 18 B első kiadása: Exkluzív megjelenés fényezésben és krómban.

Az új R 18 Transcontinental és az R 18 B már a piacra kerüléstől kezdve világszerte exkluzív R 18 Transcontinental First Edition és R 18 B First Edition változatban lesz elérhető. Ezek az R 18 megjelenését exkluzív jellemzőkkel kombinálják, klasszikus fekete fényezésben, fehér kettős csíkozással. További jellemzők a speciálisan kialakított felületek (Chrome csomag), az üléseken található magas minőségű varrások és a “First Edition” felirat.

Az alkatrészek nagy választéka lehetővé teszi a tökéletes testreszabást. Exkluzív Option 719 felszereltség.

Az eredeti BMW Motorrad tartozékok kínálata a lehető legtöbb lehetőséget kínál az R 18 Transcontinental és az R 18 B személyre szabásához. Az R 18 és R 18 Classic modellekből ismert, a Roland Sands Designnal közösen létrehozott, mart alumínium alkatrészekből álló dizájnkollekciók az új R 18 Transcontinental és R 18 B modellekhez is elérhetők.

Az audiorendszerek tekintetében a BMW Motorrad a brit Marshall gyártóval működik együtt. Az új R 18 Transcontinental és R 18 B modellhez a BMW Motorrad „Option 719″ néven egy sor különösen magas minőségű és exkluzív extrafelszereltséget kínál, mint például az Option 719 Galaxy Dust metálfényű fényezés és az eredeti BMW Motorrad tartozékok.

 

Lapozz tovább a főbb jellemzőkért!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x