fbpx
HírekMotorbemutatóMotorok

A BMW is megcélozta a 66-os utat két új túra modelljével

BMW R 18 B és R 18 TranscontinentalKoherens ergonómia a lehető legjobb motorvezérlés érdekében.

Az új R 18 Transcontinental és az R 18 B a lábtartók laza, úgynevezett „középre szerelt” pozíciójával rendelkezik, amely teljes mértékben megfelel a BMW Motorrad filozófiájának.

Ez a klasszikus, hengerek mögötti pozíció nem csak a BMW-re jellemző, hanem a lehető legjobb motorkerékpár-irányítás érdekében nyugodt és aktív vezetési pozíciót is lehetővé tesz. Az R 18 Transcontinental szériafelszereltségként különösen kényelmes üléssel és ülésfűtéssel rendelkezik, hogy még kétszemélyes üzemmódban is biztosítsa a hosszú távú motorozás kényelmét.

Az R 18 B valamivel karcsúbb kétszemélyes üléspaddal rendelkezik. Az új R 18 Transcontinental szériafelszereltségként széles lábtámaszokkal, az új R 18 B pedig az R 18-nál szélesebb és kényelmesebb lábtartókkal érkezik.

BMW R 18 B és R 18 Transcontinental

A műszerfal klasszikus kialakítású kerek műszerekkel

A műszerfal 10,25″-os TFT színes képernyővel rendelkezik, a térképes navigáció a kényelmes útvonaltervezéshez, és a széles körű csatlakozási lehetőségek szintén az alapfelszereltség része.

Az új R 18 Transcontinental és az R 18 B számára speciálisan kialakított műszerfal négy analóg kerek műszerrel és egy

Roland Sands dragstert épített a BMW R 18-ból – VIDEÓVAL!!!

10,25 hüvelykes TFT színes kijelzővel harmonikusan illeszkedik a klasszikus megjelenésbe. Az ikonikus „BERLIN BUILT” felirattal ellátott műszer egyrészt követi az új R 18 Transcontinental és R 18 B klasszikus stílusát, másrészt tökéletesen olvasható, maximális funkcionalitást és információt nyújtó TFT színes kijelzőt kínál.

Három vezetési mód, valamint az ASC és az MSR alapfelszereltség a nagyfokú motorozási élmény és biztonság érdekében. Tolatássegítő és Hill Start Control (hegymeneti indításvezérlés) opcióként.

 

Nincs még vége, lapozz!

CsamShop motoros pólók 2023 május

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x