EseményekHírekMotorkiállítás

2022-ben sem lesz AMD motorépítő világbajnokság

Ami egykor hiánypótló volt, az mára mainstream lett, és ennek hatása egyre inkább megmutatkozott a nagy OE gyártók által az elmúlt évtizedben világszerte elért eladásokban, valamint a motorkerékpár-tervezés által továbbra is követett irányban.

A mi feladatunk most az, hogy konzultáljunk és újjáépítsük az ‘AMD’ koncepciót egy életképes, releváns, jövőbe mutató formulával, amely mind pénzügyi, mind időbeli szempontból fenntartható. Hogy egy ilyen rendezvényprogramot valaha is lehet-e úgy fejleszteni, hogy az környezeti szempontból fenntartható legyen, vagy kellőképpen fenntartható legyen, azt még nem tudjuk.

Kezdetben nem ez az elsődleges cél, és önmagában ez egy teljesen más vita – egy olyan vita, amely az iparágunk összes kiállítását és rendezvényét érinti, és hatással van mindannyiunk minden tevékenységére. Kezdetben a nagyobb történet a platform megteremtése – aztán ez utólagosan is átalakítható, amint megértjük, hogy mi az, amit vezetünk.

Rövid távon arra fogunk összpontosítani, hogy olyan eseményformulát találjunk, amelyet egy hosszú hétvégén lehet megrendezni, nem pedig egyhetes vállalkozásként, amelyet az építők és a kereskedők egy olyan expón, mint az INTERMOT, kaptak; és egy olyan helyszínen (vagy talán helyszíneken), amely mindazonáltal képes biztosítani az esemény megrendezésének minőségét, amely az “AMD” védjegyévé vált.

Ennek a képletnek olyannak kell lennie, amely elismeri, sőt bemutatja és támogatja a tervezés, a mérnöki és teljesítménybeli kiválóság új iskoláját, amelyre a PTW-iparnak szüksége van a virágzáshoz, ha a kétkerekűek olyan közlekedési megoldásként akarják elfoglalni helyüket, amelynek eljött az ideje.

Ismét büszkék lehetünk hazánk fiaira – AMD Motorépítő Világbajnokság 2016

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A trükk az lesz, hogy ezt úgy érjük el, hogy közben nem dobjuk el piacunk örökségét, és eddig úgy gondolom, hogy az a sokoldalúság, amelyet a kezdetektől fogva beépítettünk az “AMD” formulájába, elég erősnek bizonyult ahhoz, hogy ezt elérjük – soha nem felejtünk el táncolni azzal a lánnyal, aki hozott minket!

Végezetül (egyelőre!) szeretnék tisztelegni a Koelnmesse, az INTERMOT-ot szervező kölni, németországi kiállítási központ, valamint az IVM, a német motorkerékpár-ipari szakmai szövetség előtt, amely a kiállítás tulajdonosa.

Mindketten kiváló partnerek voltak, akik mélyre ástak és sokat tettek nem csak azért, hogy az “AMD” virágozhasson – és elérje számos célkitűzését -, hanem azért is, hogy segítsenek olyan platformot biztosítani, amely lehetővé tette magának az egyedi motorkerékpár-iparnak és azoknak, akik ebből élnek, hogy virágozzanak, építsék üzletüket és jövőt építsenek családjaiknak és életstílust ügyfeleiknek.

Függetlenül attól, hogy most hogyan alakul az ‘AMD’ jövője, én a magam részéről mindig is úgy fogok tekinteni arra, hogy a karrierem egyik legnagyobb eredményének azt tartom, hogy egy kis szerepet játszhattam piacunk kreativitásának és kézműves mesterségének bemutatásában.”

Forrás

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük