EseményekHírekMotorkiállítás

Az olasz építők taroltak a Motor Bike Expón idén

S Lovatti MBE Honda 2Az elmúlt hétvége az igazi motorőrülteknek szólt Veronában, amikor 11. alkalommal rendezték meg a Motor Bike Expo (MBE) elnevezésű, nagyszabású rendezvényt.

Összesen 170 000 látogató volt kíváncsi a négynapos kiállításra, amivel minden eddigi látogatói rekord megdőlt. Sokan Magyarországról is kiutaztak, hogy megnézzék a legszebb épített motorokat.

A látogatószám egyértelműen a hétvégén volt a legmagasabb, szombaton szinte egy gombostűt sem lehett leejteni a pavilonokban. Csütörtökön és pénteken inkább azok látogattak ki, akik jobban illetve közelebbről is meg szerették volna nézni a motorokat vagy akik munkaköri kötelessége gyönyörű, egyedi motorkerékpárokat nézegetni.

Az összesen 8 pavilon 80 000 négyzetméternyi kiállítási területet foglalt magába, ebből 20 000 négyzetméter szabad terület folyamatos versenyekkel és showkkal. A látogatók a gyári újdonságok mellett az egyedi építések világába is betekintést nyertek, hiszen ez a terület a Motor Bike Expo erőssége.

A MBE teljes élményt nyújtott a vendégeinek: több motorbemutatót láthattak, néhány közülük világpremier volt, újdonságok és bajnokságok, díjkiosztók, klubtalálkozók, versenyek és más események tarkították a programot. Hogy mindenre maradjon idő, a szombati napon meghosszabbított nyitvatartással várták a szervezők a látogatókat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Asso Special Bike 1A négy napon keresztül zajló folyamatos programok mellett a legnagyobb érdeklődés idén is a kiállított egyedi motorkerékpárokat övezte. A verseny fényét emelte a különleges vendéglista, hiszen az épített motorkerékpárok zsűrizésében olyan jelenlegi és volt motorversenyzők vettek részt, mint Capirossi, Cadalora, Locatelli, Gramigni, Lucchinelli, és Melandri; valamint az Afrika rali sztárjai: Alessandro Botturi és Franco Picco.

A szabadtéri és fedett pályákon az olasz gyorsasági és off-road versenyek sztárjai mutatták be a tuásukat és kápráztatták el a közönséget. A 8-as pavilonban a ThunderVolt NK-E nyergében, Loris Reggiani elektromos motorján néhány fiatal srác csinált hatalmas showt: a 20 éves Marco Bezzecchi a Moto3 3. helyezettje világ szinten; Elia Bartolini, 15 éves, a Sky VR 46 Junior Team versenyzője, aki idén már Moto3-ban indul; és Alessio Salaroli, az olasz minimoto Open B bajnoka.

MotorBikeExpo2019 FotoEnneviNV702405Ricardo Errani mindenkit meglepett, amikor az autós driftpályáról besétált az elektromos motorok pályájára, és olyan köridőket ment, hogy a közönség nem hitt a szemének. A szórakozásának az vetett csak véget, hogy a motor akkumulátora teljesen lemerült.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük