fbpx

Az olasz építők taroltak a Motor Bike Expón idén


MotorBikeExpo2019 FotoEnnevi FNNV1999A motorszépségverseny

A hosszú hétvége utolsó napja a motorszépségverseny díjainak átadóiról szól. A Magazine Award például a Motor Bike Expo által alapított verseny, ahol nemzetközi motoros újságok ítélik oda a díjakat az egyedi motorok építőinek. Idén összesen hat magazin díjait vehették át a motorépítők. 

A legjobban várt ceremónia minden évben a LowRide Bike Show, ami az olasz custom szektor vezető magazinjának saját versenye. Erre a díjátadóra az 1-es pavilon nagyszínpadán került sor. A számos díj mellett a Best of Show címet most először megosztva kapta meg a japán Suicide Cycles és a milánói Radikal Chopper két látszólag hasonló chopper építéssel. Mindkét motor több díjat is bezsebelt a különböző kategóriákban.

A Motor Bike Expo nemzetközi szerepét megerősítette az indonéziai Suryanation Motorland fesztivállal kötött partneri megegyezés. Az indonéziai szervezők egy komplett díjcsomagal érkeztek összesen 8000 euro értékben. A Suryanation Motorland zsűrije szerint az MBE legjobbja a “Deeva” volt a breschiai Gallery Motorcycles műhelyéből.

Ezt az old school versenymotort egy 1920-as Harley-Davidson motor köré húzták fel. Az építőt és a motorját az a megtiszteltetés érte, hogy Olaszországot képviselheti októberben a jakartai Final Grand Battle Suryanation Motorland motorszépségversenyen.

olgiati award 8337A harmadik alkalommal megrendezett Ferro Honda Award-ot az 5-ös pavilonban a Honda standján rendezték meg. A díjat Maurizio Carraro egyedi építése az Imbarcadero 14 Venice vitte haza. Az agresszív Scrambler egy egyhengeres Honda SLR 650 motorból lett átalakítva. A venetói építők egy vadiúj Honda CB1000R-t vihettek haza azzal a kikötéssel, hogy egy olyan különlegességet építenek belőle, amit a díj névadója büszkén állíthat majd ki a 2019-es kiállításokon a standjára.

Vasárnap délután az 1-es pavilon nagyszínpada a Metzeler Award Motor Bike Expo 2019 díjátadójának adott helyet. Ezt a díjat egy olyan speciális zsűri segítségével ítélték oda, amely motorokra specializálódott újságírókból és iparági szakemberekből állt. A dolguk az volt, hogy kiválasszák azt a legjobb motorépítést, amelyet Metzeler gumikkal szereltek fel.

MBE Metzeler Award PRIMO CLASSIFICATO MS ATRIX 3Az első díjat az MS Artrix által teljesen egyedileg épített “J One” vihette haza, ami Jimmy Ghione tulajdona. Az építő egy szet Metzeler Cruistec gumit kapott, aminek máris megvan a helye: az olimpiai bajnok vívó, Aldo Montano most épülő motorjára kerül majd fel.

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x