fbpx

Élő tudósítást készítettünk a Motor Show Budapestről!

motorshow budapest 2019A Csajok a motoron történetében először, az írott helyszíni beszámolón kívül, készült egy interjúkkal tűzdelt tudósítás, amelyet a magazin youtube csatornáján láthattok. A linket megtaláljátok a cikkben!

Géczi Zsófi operatőrrel, a nyakunkba vettük a 4500 négyzetméternyi területet és interjúkat készítettünk, felvettük a színpadon történteket, s a szebbnél szebb motorokat csodáltuk (a kamerával együtt).

És hogy kikkel beszélgettünk? Somfai Péter főszervezővel (Devils MC), a mi NaNánkkal, Meruk Lászlóval a hot rod autókról és a Miss Pin Up Hungary-ről (Rusty Rodders C.C.), Sütő Csaba motorépítővel (Gigamachine Choppers).

És hogy folytassuk az építők sorát, Király Ákos motorépítővel (King Machine), Sapka motorépítővel (Sapka Művek), Szlaby András motorépítő-dizájnerrel (Monster Customs Kft.), Ágoston Stefánia divattervezővel (TiCCi Rockabilly Clothing), aki tanácsokkal is szolgált, hogyan öltözzenek nőiesen és praktikusan a motoros csajok, találkoztunk Banáth Tibor motorépítővel (Radical Garage) és végül, de nem utolsósorban, a Nemcsak Berry együttes tagjaival.

Tartozom egy őszinte vallomással: két éve dolgozom szerkesztő-riporterként egy helyi televíziónál, innen jött a tudósítás ötlete. Nos, bizton állíthatom, hogy még soha nem készítettem ilyen könnyen interjúkat, tudniillik az embereknek általában könyörögni kell, megkérdezik, mit mondjanak (én tudjam, hogy egy városi pályázatról mit kell mondani, na mindegy) és még sorolhatnám…

Ennyire segítőkész, türelmes, kedves interjúalanyokat még nem láttam, mint ezalatt a két nap alatt, a motor show-n – na igen, mindannyian a motorosok nagy családjának tagjai… Itt a válasz! Ezúton is köszönöm nekik!

A kiállításról Attila beszámolóját itt olvashatod el.

Tehát, most már beszéljen önmagáért az elkészült tudósítás!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x