fbpx
MotorbemutatóMotorok

2021-ben megújul a BMW R nineT sorozata

BMW R nineT 2021 modells

Az eddigi extrák mostantól alapfelszereltségként érkeznek

Még az alapkivitelben is, az új R nineT modellek már tartalmazzák az ABS Pro-t a DBC-vel (dinamikus fékvezérlés) kombinálva, ami fokozza a biztonságot fékezés közben nehéz körülmények között is. Az alapfelszereltségek közé tartozik az új, menetfüggő csillapítású lengéscsillapító (WAD) is, amely fokozottabb rugózási kényelmet és a rugó előterhelésének kényelmes kézi beállítását biztosítja. Az „eső” és a „közúti” vezetési módok szintén alapfelszereltségként szerepelnek.

Klasszikus kör alakú műszer új tárcsával, LED világító egységekkel és USB töltőaljzattal.

Az R nineT modellek szokásos dísze a kör alakú műszer, amely tartalmaz egy újonnan tervezett tárcsát a BMW logójával. Az irányjelző lámpák nem láthatók, ha nem világítanak. Ugyancsak alapfelszereltség lett az új R nineT modelleken a fehér LED-es lámpákkal felszerelt fényszóró. Az új R nineT modellek alapfelszereltségének kibővített választékát USB töltőaljzat egészíti ki.

Rengeteg új lehetőség – az innovatív technológiától az egyedi kialakításig és az új színösszeállításokig.

BMW R nineT 2021 modells

A BMW Motorrad jelentősen továbbfejlesztette az új R nineT modelleket – mind technikailag, mind vizuálisan. Az R nineT és az R nineT Pure számára Riding Modes Pro a „Dyna” üzemmóddal gyarapodott, az R nineT Scrambler és az R nineT Urban G/S számára pedig a „Dirt” mód vált egyedi lehetőséggé. A DTC (dinamikus tapadásgátló) és a motor ellenállási nyomatékszabályozása (MSR) szintén választható opció.

Egy másik új lehetőség a Comfort csomag, amely a Riding Modes Pro-t, a sebességtartó automatikát és a fűtött kormánymarkolatot tartalmazza. A fordulófény és a hátsó hangtompító kialakítása szintén újdonság az egyedi opcionális extrák kínálatában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A hagyományos „Option 719” különösen exkluzív és kiváló minőségű lehetőségeket kínál az R nineT testreszabására a tulajdonos személyes ízlésének megfelelően. Ez az exkluzív alkatrészcsalád most olyan elemeket tartalmaz, mint a különféle kerekek, mart alkatrészcsomagok és – az eredeti BMW Motorrad kiegészítők sorozatából – egy hátsó átalakítás rövid hátsó lengővillával és a hátsó kerék mögé szerelt rendszámtábla tartóval, valamint egy Tracker stílusú hátsó sárvédővel.

Az R nineT modellcsalád fejlesztései új standard és opcionális festékkel egészülnek ki. Az R nineT Urban G/S „40 éves GS kiadása” itt különösen jelentős. Csak korlátozott példányszámban kapható, ez az egyedülálló modell a legendás R 100 GS-re emlékeztető színvilágban a BMW Motorrad GS család 40. évfordulója alkalmából.

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x