fbpx

KTM quad rendszámmal

coverA 2009-es KTM Mania márkatalálkozón Franciaországban ismét több ezer rajongó és márkatulajdonos jelent meg júliusban. Nem is találhattak volna ennél jobb helyszínt a 2010-es modellévben piacra kerülő új KTM ATV-k bemutatására.

A legfontosabb fejlesztés azok számára, akik szeretik a sportos quadokat, az 525 XC modell. A gyártó azt ígéri, hogy a narancssárga négykerekűt utcán is lehet majd használni 2010-től hivatalosan. A több versenyen sikeresen szereplő sportos cross country ATV-n számos módosítást hajtottak végre ennek érdekben.

Az új fejlesztésű integrált fékrendszeren a lábfék mind a négy kereket fékezi a megújult modellen. Ezen kívül egy mechanikus kézi fékkar is van a quadon. Az utcai modell más kerekeket, fényszórókat és kezelőszerveket kapott, hogy biztosítsa a biztonságos közlekedést a hétköznapi forgalomban. A KTM sport ATV más különbségeket is mutat a többi hasonló modellhez képest. A teljesen állítható WP lengéscsillapítók, a lengővilla és az alváz módosításai javítják a vezetési élményt és a vezető üléspozícióját az aszfalton kívül is.

Természetesen a másik két ATV modell, a 450- és az 505 SX is megújul 2010-ben. A fényszóró, az indításgátló és a műszerfal helyett új alvázat és szarvasrácsot kapnak, hogy még előrébb törjenek a népszerűségi listán a cross country szegmensben. Mind a három modell, a 450 SX, az 505 SX és a 525 XC négykerekűt erős, négyütemű négyszelepes motor hajtja majd, és a már jól ismert narancssárga-fekete fényezéssel, sportos grafikával kaphatóak 2009 őszétől a kereskedőknél.450 SXhKTM 525 XC na rok 2010

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

4 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x