fbpx
EseményekMotoros találkozó

Egy éves a magyar Hells Angels

balaton bike weekend 09 19Csütörtökön zártkörű szülinapi bulival kezdődött a Hells Angels MC Hungary idei Balaton-parti találkozója. A baráti összejövetelen a magyar és külföldi klubtagok mellett megjelentek a baráti klubok és más ismerősök, hozzátartozók is. Ismét fellépett a tavaly megismert HAB (Hells Angels Band), és egy tatai banda, akik hajnalig nyomták a jobbnál-jobb country nótákat.

Hihetetlen, hogy már egy év eltelt azóta, hogy néhány magyar motoros egy hosszú és fárasztó felvételi procedúra után tagja lett a híres-hírhedt nemzetközi motoros bandának, a Hells Angels MC-nek. Annak ellenére azonban, hogy külföldről folyamatosan érkeznek a hírek a balhékról, a klubok közti háborúskodásról, a magyar klub egyelőre csak a sikeres rendezvényeivel hívja fel magára a közvélemény figyelmét.

Bár a buli idén is csak pénteken kezdődött el hivatalosan, a szervezők már csütörtök este beengedték a zamárdii autós kemping területére a motorosokat. Igaz, akinek nem volt meghívója, az nem vehetett részt a zártkörű bulin – csak az álcahálón keresztül hallgathatta a zenét, és csodálhatta az azon kívül parkoló motorokat.

Még több kép a galériában

Pénteken, míg az előző éjszaka után a többség a Balaton partján próbálta átvészelni a másnapot, kora délutántól már nagyobb csapatokban érkeztek a motorosok a találkozóra. Az időjárás tökéletes volt a motorozáshoz és a strandoláshoz egyaránt. Persze a meteorológusok előrejelzései, miszerint hatalmas, országos vihar várható szombatra, valószínűleg sokakat visszatartott.

A Hells Angels köztünk él

A délutántól kezdődő koncertekre már visszaszállingóztak a kemping területére a vörösre sült rockerek. A laza zuhany után pedig teljes erőbedobással vetették magukat a buliba, amihez a rengeteg finom kaja és pia is tökéletesen asszisztált. A Maggie és a vastag hangok kezdte a közönség bemelegítését még délután a sörsátor árnyékában, majd őket a Piramis Plusz követte a nagyszínpadon.

balaton bike weekend 09 92

 

Nincs még vége, lapozz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x