fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Vezesd le a stresszt színezéssel: jön a heavy metal színező

Judas Priest motorhead színezőHa valaha is firkáltál zenekari logót az iskolai füzeted hátuljára, vagy töltöttél órákat a kedvenc bakelitlemezed borítójának lemásolásával, akkor a Rock N ’Roll Coloring színezői a kedvenceid lesznek.A Rock N ’Roll Coloring egy új cég, amely kifestőkönyveket gyárt a rock legismertebb és legizgalmasabb bandáinak szentelve. A sorozat első kötetei, amelyeknek témái a Judas Priest és Motörhead, november 2-án jelennek meg.

A kiadó szerint: „A klasszikus albumok grafikái és más, azonnal felismerhető képek, amelyek mindegyike kiváló minőségű papírra van nyomtatva. Mindegyik ábra jogtiszta, teljes mértékben jóváhagyva és hivatalosan engedélyezve van. Ezek a dögös rajzok órákig tartó kikapcsolódást jelentenek. Mindkét könyv a heavy metal két legendás és fontos zenekarát ünnepli, miközben elszabadulhat a fantáziád, ahogy a saját terveid alapján elkészíted a grafikák személyre szabott változatait. ”

Bizonyított tény, hogy a színezés jelentős mentális egészségügyi előnyökkel jár. Javítja a figyelmet, a fantáziát, kikapcsol és minden korosztály egyformán élvezheti. Ezek a könyvek órákon át tartó kreatív és pihentető tevékenységet kínálnak, amely ötvözi a zene és a művészet szeretetét. Az egyenként 11,99 font árú színező könyvek már előrendelhetők Angliában.

Ha mégsem vagy kimondottan heavy metal rajongó, van egy másik jó hírem is. Magyarországon is számtalan szép, és érdekes felnőtt színező kapható már. Most úgyis jönnek a sötét és hideg hónapok, amikor a motorozás helyett nagyrészt a lakásba kényszerülünk, lehet színezni.

Ha valami másféle izgalomra vágysz, neked jó szívvel ajánlom a Jason Momoa színezőkönyvet. Segítségével egy olyan fantáziavilágba utazhatsz, ahol az isteni Jason lesz a kísérőd. Együtt hódíthatjátok meg a tengert, a hegyet, csodálhatjátok a naplementét… Ennél már csak az lenne sokkal jobb, ha mindezt a pároddal tehetnéd meg.

Forrás

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Szegecs
Szegecs
2020 október 9. 19:23

ez igazán jöhetett volna 25-30 évvel korábban… A Júdást nagyon díjaztam volna! 😀

1
0
Would love your thoughts, please comment.x