CsajokEseményekMotoros csajokMotorverseny

Vaslaki Tímea a Dudás Racing Team versenyzője

vaslaki timea 1

− Mi történt?

− Egy olajfolton csúsztam el, többen elestünk, dőltünk, mint a dominó. Ez nem lett volna akkora gond, de sajnos a mögöttem eleső versenyző motorja eltalált, feldobott, és megpörgetett a levegőben. Elvesztettem az eszméletemet, emiatt kerültem be a kórházba, ahol kiderült, hogy eltört a lábfejem, amit meg is kellett operálni.

− Mondják, hogy rögtön vissza kell ülni a motorra, amint lehetséges. Neked viszont várnod kell tavaszig.

− Majd a jövő szezonban kiderül, hogyan sikerült feldolgoznom az esést. A történtek után néhány hétig úgy gondoltam, abbahagyom, de az az igazság, hogy egyre jobban hiányzik a motorozás, pályázás, versenyzés.

− Mi az, ami hiányzik belőle?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

− A pályamotorozás a teljes kikapcsolódást jelenti, miközben tele van kihívásokkal, a határaim feszegetésével, koncentrációval. Igazából nem hasonlíthatom semmi más tevékenységhez. Segít a fókuszálásban, a hétköznapi stressz levezetésében, fizikailag és mentálisan is fejleszt. Szeretek a motorral eggyé válni. Aminek még külön nagyon örülök, hogy sok kedves és érdekes embert ismertem meg a pályamotorozás és a versenyzés által.

− A rádióműsoraidban mely részét mutatod meg ennek a világnak?

− A versenymotorozás, pályamotorozás a fő téma. Elsősorban versenyzőket, de pályabírókat, szerelőket, fotósokat hívok meg. Jelenleg olyan párok lesznek a vendégeim, ahol mindketten versenyeznek. Ennek az előnyeiről és hátrányairól faggatom őket. Jönnek majd amatőr csapatok is, valamint gyakorlati kérdéseket szeretnék feszegetni, mint az egyesület-alapítás, szponzorálás stb. Nagy hangsúlyt fektetek a beszélgetések során a biztonságra, felhívjuk minden rádióhallgató figyelmét arra, hogy mekkora jelentősége van a motorozásban a ruházatnak és a motorok megfelelő műszaki állapotának. Próbálok minden motorost arra sarkalni, hogy ha tehetik, látogassanak ki a pályára motorozni, mert nagyon sokat lehet fejlődni a motorkezelésben, helyzetfelismerésben, koncentrációban. Illetve, ha valaki érdeklődik a hazai motoros mezőny irányt, jöjjön és szurkoljon, mert igazán jó élményben lehet része.

vaslaki timea 8

Motorok

Honda CBF 600 S 04
Honda CBR 600 RR’06
Suzuki GSX-R 600 K9

Eredmények

2009.

  • Dunlop Trophy for Ladies / BRO Fun Racing értékelés év végi összesített 4. hely

2010.

  • Dunlop Trophy for Ladies / BRO Fun Racing értékelés év végi összesített 1. hely
  • MAMS Női Kupa év végi összesített 3. hely
  • GSX-R Klub kupa Lady Cup év végi összesített 2. hely
  • Road and ride kupa sorozat Suzuki 600 összetett 8.hely

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük