fbpx

Vasárnap bezárt a Budapest Motor Fesztivál

budapest motor fesztival 2012 3 40A fárasztó hétvége alatt nem volt idő a kiállításon látottak részletezésére, de most álljon itt néhány záró gondolat.

Fárasztó hétvégén vagyunk túl, de ugyanakkor a szezon elején ránk fért egy kis feltöltődés is. Ez a három nap lehetőséget adott arra, hogy találkozzunk a fórumtagokkal, és néhány szót váltsunk a standunk minden látogatójával, valamint futó pillantást vessünk a motoros piac többi szereplőjének standjára is.

Valójában nem volt túl sok alkalom, hogy körbenézzünk a pavilonokban, hiszen az állandó jövés-menés, a szombati huszonvalahány-ezer látogató állandó elfoglaltságot biztosított a saját standunkon is. A látogatók számáról csak annyit, hogy a szombati hatalmas tömeget egyesek 20-, mások 26 000 főre saccolták. Az biztos, hogy már reggel fél kilenckor – nyitás előtt fél órával – sorban álltak a kíváncsiak a pénztáraknál, és délben már egyetlen szabad parkolóhely sem volt a Hungexpo környékén.

Aki a kicsit hűvös időjárás és a viharos szél ellenére bevállalta a motorozást, annak persze nem voltak parkolási gondjai, legfeljebb az okozhatott problémát, hogy a legtöbb standon hatalmas leárazások csábították a motorosokat, és két-keréken nehéz lehetett a hatalmas bukósisakos dobozokat vagy csizmákat hazaszállítani.

Idén a háromezer forintos jeggyel több pavilonban és a szabad területeken rengeteg programot lehetett megnézni, habár a motorosok sérelmezték, hogy a legnagyobb pavilon a tuningautóknak jutott. Azért a négykerekűek pavilonjában is volt mit nézni, csak az ordító autóhifik zajától volt nehéz eltekinteni.

A motoros pavilonban is több esemény zajlott egyszerre: volt motoros véradás, robogósorsolás, természetesen Talmáék hatalmas standja sem maradhatott el, és persze a férfinép a motorok mellett gyönyörű hoszteszekben gyönyörködhetett mindhárom nap.

Még több kép a galériában

Az Épített Autók és Motorok Találkozójával egy csarnokba került a Tattoo Expo, ahol a tetoválógépek állandó zúgása mellett folyamatosan zajlottak a tetoválások versenyei minden kategóriában. Szombaton kihirdették a legszebb épített motorok és autók között a legjobbakat, vasárnap pedig Pin-up Girl szépségverseny és Gótikus Hastáncverseny is volt.

Mindhárom napon lehetett regisztrálni a Csajok a motoron standján játékunkra két értékes ajándékért. Vasárnap este a sorsolás is megtörtént, így ezúton is szeretnék gratulálni a két nyertesnek. A kétszemélyes wellness hétvégét a Szarvasi Liget Hotelebe Tóth Bianka nyerte, aki pedig párjával egy kétszemélyes vacsorán vehet részt 10 000 Ft értékben a Columbus Hajón, az nem más, mint Komlódi Éva.

Gratulálunk a nyerteseknek, és találkozunk veletek jövőre ugyanitt. De még előttünk a szezon, úgyhogy lesz még rengeteg más alkalom is addig.

budapest motor fesztival 2012 20budapest motor fesztival 2012 14budapest motor fesztival 2012 3 12budapest motor fesztival 2012 3 45budapest motor fesztival 2012 3 59budapest motor fesztival 2012 49budapest motor fesztival 2012 9

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x