MotorbemutatóMotorok

Vadonatúj formavilág – 2016-os Honda CBR500R

62080 2016YM CBR500RA méltán népszerű CBR500R modellfrissítésen esett át, a megújult modellt először 2015. október 15-én, a floridai Orlandóban, az American International Motorcycle Expón láthatja élőben a nagyközönség.

 

A Honda Motor Europe örömmel mutatja be a modellfrissítésen átesett CBR500R-t. A 2013-ban piacra dobott, középkategóriás sportmotor fürgeségének és lendületes vonalvezetésének köszönhetően nem csak a nagyobb gépre váltó pilóták körében lett népszerű, hanem a sportos mindenest kereső, rutinos motorosok körében is.

A modellfrissítés legfőbb elemei:

  • Vadonatúj formavilág, melyet az „Agresszív Sebességforma” (Aggressive Speed Shape) dizájnelv határoz meg. Az éles, markáns vonalak a meredek, fénydiódás lámpákkal felszerelt fejidomtól a magasra húzott, szintén LED-es farokidomig futnak, egyszerre kölcsönözve sportos és funkcionális megjelenést a modellnek.
  • Számos „pilótaközpontú” változtatás történt. Ilyen például az immáron állítható rugó-előfeszítésű első felfüggesztés, a zsanéros tanksapkával ellátott, nagyobb űrméretű üzemanyagtartály, az állítható fékkar és – pedál, valamint a laponmart slusszkulcs.
  • Új, rövidebb kipufogódob a tömeg-középpontosítás jegyében. Emellett a dob belső szerkezete is változott, így mélyebb, jellegzetesebb hangja lett a motornak.
  • A színválaszték új, izgalmas tónusokkal bővült.

Ezek a módosítások még sportosabbá, stílusosabbá és feltűnőbbé varázsolták a Honda CBR500R-t, így 2016-ban is a piac egyik legjobb A2-es vezetői engedéllyel használható motorjaként kerül a szalonokba.62081 2016YM CBR500R

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük