CsajokKiemeltNői motoros nap

Új logó a Nemzetközi Női Motoros Nap 10. évfordulójára

10 nemzetkozi noi motoros nap logoItteni idő szerint vasárnap éjjel posztolta Vicki Gray a Nemzetközi Női Motoros Nap jubíleumi grafikáját. Ez lesz a pólókon is.

Az idei logó sokban hasonlít az előzőekhez. A szokásos elemek továbbra is megtalálhatóak rajta: a női fej bukósisakban, amely a motoros nőkre utal, a különböző motortípusok sziluettjei, amelyek azt jelképezik, hogy a nők is mindenféle motoron motoroznak, és rajta van a földgömb is, ami a nemzetközi eseményre utal.

A kötelező elemek között van a dátum és a JUST RIDE felirat is. Gondolom ezeket sem kell magyarázni: na jó, szóval ezen a napon, idén május 7-én minden motoros nőt arra buzdít a plakát, hogy üljenek a motorjukra, és motorozzanak!

Érdekesség a jubileumban, hogy idén a Csajokamotoron.hu is 10. évfordulóját ünnepli, tehát ha szeretnék egy kicsit spirituális lenni, nyugodtan mondhatom, hogy a szinkronicitás ezúttal is működött, és valami nagy dolog történt 2006-ban a motoros nők háza táján a világ minden részén. Bát akkor volt a nagy bumm, azóta is dinamikusan nő a motorozó nők száma, világszerte, és a tendencia alól Magyarország sem kivétel.

Vicki ígérete szerint hamarosan érkezik a magyar nyelvű logó is, és lassan kialakul a Női Motoros Nap budapesti programja, amit szintén rögtön megírok, amint pontosítottuk a részleteket az illetékesekkel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük