EseményekHírekMotoros túra

8. alkalommal nyitják motorozással az évet a Pető Intézetben

negy kerekrol ket kerekre 1Idén újra sztárok látogatnak el motorjaikkal és több mint 100 motorossal együtt, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek részére.

 

2018. szeptember 5-én 14:00 órától motorra ülve nyitják meg a 2018/19-es tanévet Gergely István, Harsányi Levente, Kovács István (Kokó), Sipos Imre, Szabó Győző, Gianni, Szűcs Sándor, Zsidró Tamás, Szujó Zoltán, Talmácsi Gábor, Semmi-Kiss Tünde, Sebestyén Péter gyorsasági motorversenyzők.

Gyere és légy Te is részese a gyermekek örömének, és csodáld velük a háromkerekű épített trike-okat, choppereket vagy túra motorokat. Szurkolj együtt az intézeten belül megrendezett motorvezetési szimulátorokon zajló versenyeknek!

A 8 km-es motoros felvonulás a Pető intézettől (Budapest XI., Villányi út 67) indul a szokott útvonalon: Alkotás út – Márvány utca – Alagút – Lánchíd – Apáczai Csere János utca – Belgrád rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha mégis lezárják az alagút környékét, a felvonulás útvonala a Margit hídi átkeléssel módosul. A motoros felvonulást a BRFK motoros rendőrei kísérik, valamint velünk tart egy mentőmotor is a Mentőmotor Alapítvány jóvoltából. A motorokat és utasaikat a Groupama Biztosító biztosítja a felvonulás ideje alatt.

  • A felvonulás időtartama kb. 30 percet vesz igénybe, melynek során 30-40 km/órás sebességgel fogunk haladni.
  • Időpont: 2018. szeptember 5. Motoros felvonulás: 14:00 órától.
  • Gyülekező: 12:30. -tól
  • Helyszín: Budapest. XI., 1118. Villányi út 67. Nemzetközi Pető Intézet.

Azoknak a gyerekeknek, akik nem tudnak vagy nem akarnak a felvonuláson részt venni, az intézet udvarán különböző ügyességi játékokkal, vezetéstechnikai szimulátorokkal, mini Hungaroring pályával (a Groupama Tanpálya és a -mini Ring Vezetéstechnikai Centrum felajánlásával) arcfestéssel és lufi hajtogató bohóccal (a Groupama Biztosító felajánlásából) tesszük vidámabbá az iskolakezdést.

A rendezvény főszponzorai:

Groupama Biztosító, Groupama Tanpálya, Mini Ring, Honda Safety Hungary, Mentőmotor Alapítvány

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük