KiemeltMotorokMotortesztek

A dinók királynője: Moto Guzzi Audace

moto guzzi audace 2018 19Úgy kezdődött az egész, hogy az újságíró kolléga ezzel a vassal tolta oda a Harley fesztre az orcáját, és hát no, a motort úgy bámulták a nagy szőrös macsók, mint kisgyerek a cukorkát a nasiboltban.

Ezt el köll kunyeráljam felkiáltással rácsaptam a motorhoz kapcsolható telefonszámra az Auto-motor TV-s kollégától, és némi várakozás után majd 3 napot sikerült is a motorral eltölteni.

A név “Audace” franciául merészet, olaszul szokatlant, különlegeset jelent. Ránézésre ez stimmel is: a brutális méretek, lágy de mégis robusztus formák, méretek, igazán imponáló külsővel áldották meg a motort. A motor matt-fekete síkjából vörösen kilógó V kettes blokk nagyon szexi, a legzorallabb motoros macsó is úgy néz rá, mint a csiga: kocsányokon lógnak a szemei.

Az olaszok jók a ruhatervezésben, és ezen a motoron is nagyon szépen ötvözték a régies klasszikus formákat a modern matt-feketével, karbonnal, ledes lámpákkal, kör alakú, de krómozott szélű digitális műszerfallal, matt-fekete hosszú csövű kipufogóval, szép kerekekkel, egyebekkel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A nem motorozó ismerősök is bámulják, a motorozók meg nettó ráfolyatják a nyálukat. A motort a California alapjaira építették, de egy csomó változtatással, pl máshol van a lábtartó, szép karbonos tankbugyija van, kipörgésgátló, tempomat stb.

Az összhatás kifejezetten szép: a modern és a régi nagyon jól eltalált ötvözete. Egyszerre amerikai meg egyszerre olasz, és egyszerre régi meg modern is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Mina

Fotós, fényzsonglőr és a Csajokamotoron.hu tesztpilótája.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük