fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Új Husaberg cuccok 2010-ben is

Husaberg Folder Parts Wear 2010 CoverÚjabb nagyszerű termékekkel rukkol elő a svéd cég 2010-ben. Nemcsak új motorokkal találkozhatunk a felhozatalban, hanem rengeteg új alkatrésszel, és ruházati cikkekkel is.

Az alkatrészek olyan lehetőségeket biztosítanak a vásárlóknak, mellyekkel sokkal erősebbé, gyorsabbá, könnyen motorozhatóvá, dekoratívabbá tehetik motorjaikat. A legújabb és legmeglepőbb újdonság az automata váltó, amivel a motoros 100%-ig a vezetésre tud koncentrálni, így energiát spórolhat.

Emellett itt van az új Supermoto Model. Az FS 570-est már “Anti-hopping” kuplunggal szerelték fel, ami egy különleges rendszer, főleg krosszosoknak találták ki. A rendszer lényege az, hogy a kuplung behúzása nélkül el lehet érni, hogy a kerék leblokkoljon, így intenzívebben lehet bevenni a kanyarokat a motorral. A Husaberg Enduro Factory Team és az Akrapovic együttműködésével megszületett egy titánium kipufogó rendszer is, ami az alacsonyabb hanghatás ellenére szép 4 ütemű hangot ad a motornak.

Az új 2010-es ruha kollekció (Leisure Wear Collection) nagy választékot biztosít mind az offroad, mind az utcai motorozás kedvelőinek, és találhatunk új tervezésű, egyrészes bőrruhát is a kollekcióban. Ezen kívül rengeteg egyéb kiegészítő is kapható, még utazótáska is a kisebb-nagyobb utazásokhoz.a6cdbfbc63cbc94b9b41cf28c106a3husaberg travel bag 2fs570

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x