EseményekMotorkiállítás

Új Harley modellek az autós újdonságok között

mobilitas kiallitas harley davidson 9A már egy évtizede elfeledett Mobilitás Autó- kiállítás és Vásár újra megnyitotta kapuit a járműújdonságok rajongói számára. A SYMA Csarnokban megrendezett eseményre 2014. november 21-23. között került sor, ahol a három nap alatt 15000 látogató tekinthette meg 20 kiállítónak köszönhetően 24 autó- és motormárka újdonságait.

A kakukktojásként, a gyártó jövő évi modelljeit itt bemutató Harley-Davidson Budapest joggal volt jelen a négykerekűek között. A sok autós szépség miatt kilátogató érdeklődők többnyire nem csak a gépkocsik szerelmesei, hanem egyéb járművek is könnyen lázba hozzák őket. Ha valaki testközelből érzi meg azt, milyen is egy ilyen gép, könnyen megfertőződhet, és később jó eséllyel lesz egy szép motor boldog tulajdonosa.

Az első napon Tarlós István főpolgármester nyitóbeszéde után Czomba Sándor államtitkár üdvözölte az esemény létrejöttét, majd a számos kiállító egyéni szakmai bemutatói következtek. A részletes tájékoztatók során minden jelenlévő megfelelő információt kapott arról, hogy egy-egy járműgyártó milyen lépéseket tett, illetve tesz majd a hatékonyabb és környezetkímélőbb közlekedési eszközök létrejötte érdekében.

A Harley-Davidson Budapest kiállítói területén három jövő évi modellel ismerkedhettek meg az érdeklődők. A korábbi híreinkben már bemutatott Street 750 mellett az európai piacon most először megjelenő Road Glide Special, továbbá a gyári extrákkal felvértezett CVO Street Glide is látható volt, melyek technikai részleteibe a forgalmazó szervizvezetője, Rapkay Zoltán avatta be a kívülállókat.

Egyéb modellek is feltűntek a standon. Így az Ultra Limited Low és a minimalista Forty-Eight is nagy sikert aratott. A Dark Custom dizájnt képviselő Street 750 esetében pedig mindenki láthatta, hogy ez az új jövevény is könnyen egyedivé alakítható, akárcsak a többi Harley modell. Utóbbit jellemző módon a fiatalabb korosztály tagjai zsongták körül, ami nem véletlen, mivel a legkisebb H-D kimondottan az ő részükre készült.mobilitas kiallitas harley davidson 1mobilitas kiallitas harley davidson 2mobilitas kiallitas harley davidson 3mobilitas kiallitas harley davidson 4mobilitas kiallitas harley davidson 5mobilitas kiallitas harley davidson 6mobilitas kiallitas harley davidson 7mobilitas kiallitas harley davidson 8mobilitas kiallitas harley davidson 10mobilitas kiallitas harley davidson 11mobilitas kiallitas harley davidson 12mobilitas kiallitas harley davidson 13mobilitas kiallitas harley davidson 14mobilitas kiallitas harley davidson 15mobilitas kiallitas harley davidson 16

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük