HírekKultúraMotoros film

Új előzetes érkezett a Motorosok című filmhez

A tavalyi beharangozó után voltak változások a film körül, és a most bemutatott, új előzetes még durvább cselekményt sejtet. Viszont megvan a magyarországi bemutató dátuma is.

A Vandals nevű, középnyugati motoros banda története – az új előzetes alapján – úgy indul, mint minden klub: a motorozásért rajongó fiatalok csapatot szerveznek, hogy együtt motorozzanak. Aztán az évek alatt, úgy tűnik, valahogy kicsúszik a kezük közül az irányítás, vagy eleve rossz az irány. Ezt majd valószínűleg megtudjuk a filmből.

A film történetében egy évtized alatt a helyi klubból egy törvényenkívüli banda lesz. A Tom Hardy által alakított prezi egy idő után szeretné átörökíteni a vezetői szerepét a Austin Butler által alakított ifjú titánra, Bennyre, de az eléjük gördülő akadályok miatt mindannyiuknak súlyos döntéseket kell meghozniuk.

Jeff Nicols filmjének főszereplői: Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist, Norman Reedus, akik mind hozzátesznek a karakterek hiteles megformálásához.

A magyarországi bemutató várható dátuma 2024 június 20.<br><br>Te mennyire várod már a filmet?[wpdiscuz-feedback id=”oinaouxxys” question=”Te mennyire várod már a filmet?” opened=”0″][/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük