fbpx

A faterok motorjai továbbra is a garázsban maradnak

wild hogs 2 012007 egyik legviccesebb mozifilmje, a Faterok motoron egy ideig úgy nézett ki, hogy visszatér a mozivászonra egy második résszel, aztán az egészből nem lett semmi. Kénytelenek leszünk lemondani arról, hogy újabb kalandokban láthassuk viszont a kétballábas öregeket.

A kapuzárási pánikon időközben túljutott hősök újabb története sokakat érdekelne, mivel az első részt is rengetegen látták. A Wild Hogs anno 250 millió dolláros bevételt produkált, melyen felbuzdulva Walt Becker rendező megszellőztette azt a hírt, hogy az első részt meglovagolván folytatása is lesz a dolognak.

Dél-Amerikában vették volna fel a film jeleneteit, és még Travolta is rábólintott a dologra, pedig ő híres arról, hogy utálja, ha egy kasszasikernek folytatólagos részt készítenek. Már a címe is megvolt az új résznek, ami a sokatmondó Bachelor Ride (barchelor = agglegény, nőtlen férfi) lett volna, de aztán az utolsó pillanatban lefújták az egészet.

A film gyártója, a Disney több egyéb filmötlettel is kitömte a fiókjait, így voltak olyan témák, melyekre szívesebben áldoztak időt és pénzt, mint az öregedő bikerek történetére. Több ilyen tologatás is volt az elmúlt években, Valószínűleg most is ez történhetett. A nagyobb siker és profit reményében mindenki mással akar inkább foglalkozni.

Reméljük, azért eljön annak is az ideje, hogy viszontláthatjuk a John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence és William H. Macy által megszemélyesített szabadulni vágyókat. A naptárat azért figyeljék a filmesek, mert a végén motorok helyett majd csak gurulós járókerettel tudnak repeszteni a kisöregek, mondjuk a Very Old Men’s Ride-ban.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x