HírekKultúraMotoros film

Faterok Motoron – Wild Hogs

altEz az a vígjáték, amit akárhányszor nézek meg, mindig halálra röhögöm magam rajta…

Talán a jó szereposztás miatt is van ez, ugyanis Martin Lawrence (Bobby), John Travolta (Woody), Tim Allen (Doug) és William H. Macey (Dudley) gondoskodnak arról, hogy táncoljanak azok a rekeszizmok.

A sztori egyszerű, a négy városi jó barát, akik motorozás közben érzik magukat tökös csávóknak, beleunnak a szürke hétköznapokba, a problémákba, és fejükbe veszik, hogy csapnak egy vad, hosszú motoros túrát. Négyen alkotják a Wild Hogs nevű motoros bandát.

Bobby, a tipikus papucs férj, aki megállapodást kötött az asszonnyal, hogy egy évig írhatja a könyvét, és addig békén hagyják. Az egy év alatt semmire sem haladt… Tehát, irány vissza vécét pucolni…

altWoody épp most készül válni a szupermodell feleségétől, aki azon ügyködik, hogy kiforgassa vagyonából a fickóját. Persze, ebből a helyzetből akar menekülni Woody, ha csak átmenetileg is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Doug, a fogorvos, szép házzal, rendes feleséggel, és egy helyes gyerekkel, aki nem igazán tartja vagánynak az apját. Doug nem érzi magát tökös férfinak, ezért vág neki az útnak.

altA végére maradt Dudley… Mit is mondjak… Balfácán a köbön… De mindezt aranyosan teszi! Talán még szűz is… Sőt, biztos! De azért nincs minden veszve, mindenki megtalálja egyszer a párját, tehát Dudley becsajozik rendesen… Igaz, hogy ezért a világ legerősebb chili-próbáját kell kiállnia, de egye-fene, megéri. Főleg a tűzről pattant menyecske miatt…

alt

Ez a film kicsit fricska akar lenni a motoros életstílus, és a motorosokról kialakított kép miatt, de olyan poénokkal tarkított, hogy az ember már sírva röhög a végén. Azok után, hogy Teutul papa és fiacskája feltűntek egy kisebb szerep erejéig, már vártam, milyen ismerős arcok lesznek még a filmben.

Mondjuk, amikor összeakasztják a bajszukat a Vad Disznók a Del Fuego vérbeli motoros bandával, reménykedtem pár kemény arcban, de azért így is megtették a megfelelő hatást a rosszfiúk.

altA nagy motoros slágerek is felcsendülnek a filmben, mint például a Wanted Dead Or Alive, a Bon Jovitól. Vagy a Highway To Hell az AC/DC-től.

Eszméletlen kalandokba keverednek a srácok, és aki tudni szeretné, miért követi őket egy buzi rendőr, vagy mi az a „bikacsapás”, ki ne hagyja ezt a filmet.

alt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük