fbpx

Több csaj, mint kolbász: A Decperado MC motoros találkozója Mocsán

mocsa07 9286Az elmúlt hét időjárása, valamint a találkozó időpontjára meghirdetett másik rendezvény adott némi okot az aggodalomra a Desperado MC számára.

Többször, többen is kicsikarták az ígéretet, hogy ott leszünk, azért még csütörtökön sem voltam teljesen biztos benne, hogy az őszi esőben nekivágok motorral az útnak. A döntést végül megkönnyítette egy telefonhívás a BMW-től, hogy van számomra egy tesztmotor csütörtöktől hétfőig. Egy ilyen ajánlatra pedig nem lehet nemet mondani, sem itthon ülni egy túramotorral a garázsban. Szóval tartottam magam a korábbi tervhez, és már péntek este nekivágtunk az útnak a csajokkal.

A találkozás több időpontra volt megbeszélve: Mill és Kriszta 4-kor találkoznak, majd 5-kor a többiekkel az M0 Annahegyi pihenőjénél, és 6-kor Ildóval Bicskén a körforgalomnál mindannyian. A tesztmotorral másfél óra volt átevickélni a városon, de kb. öt kilométerrel a találkozóhely előtt a csajok utolértek, így 6 órakor pontosan értünk oda az utolsó állomáshoz. Szerencsére az esőt megúsztuk az egész út, illetve az egész hétvége alatt.

Megérkezésünk után az első napirendi pont a sátorverés volt – Kriszta klassz helyet választott. Mint utóbb kiderült, épp a Krapeknők sátrai mellett, így egy komoly női különítmény alakult ki a tábornak azon a felén. Viszont amikor a sörsátor környékén körülnéztem, ott is az a benyomásom támadt, hogy arányaiban sokkal nagyobb a női motorosok száma, mint az a találkozókon általában szokásos.

Mivel a nyár folyamán jó néhány ilyen bulit kihagytam, most volt lehetőség bepótolni az elmaradt eszmecseréket a rég nem látott haverokkal. Míg a csajok az áfonyapáleszt és a Sangriát szopogatták, és a koncerteken rázták a hajukat, én két üdítővel (és egy hidegűző rövid itallal) végigdumáltam az éjszakát ugyanannál az asztalnál. Azért a Twin Six, a Főnix és a Nemcsak Berry koncertjét is végighallgattam.

mocsa07 8655

Az éjszaka szörnyű volt. Alig vártam, hogy vége legyen. Míg egész nap „változóan felhős” volt az ég, éjszakára kitisztult, így az üvegházhatás hiányában majd megfagytam a sátorban, hiába húztam magamra minden ruhadarabomat. Amikor végre elaludtam volna, a környező sátrakból átszűrődő horkolás zavart (pedig úgy tudtam, hogy mellettem csak csajok vannak…), és amikor ismét melegedett volna az idő, beindították a motorokat.

Még több kép a galériában

Mire fél kilenckor karikás szemekkel, összefagyva kimásztam az odúmból, a találkozó területe úgy nézett ki, mintha ciánoztak volna. Mindenki eltűnt, szó szerint szedték a sátorfájukat. Később sikerült kiderítenem, hogy a legtöbben Székesfehérvárra mentek egy motoros társunk temetésére – szomorú, hogy ezen a nyáron szinte minden hétvégére jutott egy ilyen esemény. És ekkor még nem tudtunk, hogy ezzel nincs vége.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x