fbpx

Rrace Demo 2007.

rrace monoAz Rrace Mono motoros érdekvédelmi szervezet idén is megrendezi motoros demonstrációját, ahová a tavalyinál is több, közel húszezer motorost várnak.

 

A szervezet célja továbbra is a motoros társadalom és kultúra egységének és sokszínűségének megjelenítése, így felhívva a figyelmet a motorozás összetartó és érdek-képviseleti erejére.

Az idei Demo-hoz kapcsolódóan három feladatot szabott magának a szervezet elnöksége:

– A súlyadóval kapcsolatosan referencia-adatgyűjtést és vélemény-felmérést tartanak a javasolt módosításról.
– Kérdőívek formájában szondázzák majd a KRESZ módosítással kapcsolatos véleményeket és elképzeléseket.
– Szót kívánnak emelni a biztonságos motorozásért és meg szeretnének emlékezni a nyáron történt rendkívül sok motoros baleset áldozatairól.

A Demo-ra szeptember 22-én, szombaton déltől várják a motorosokat a Hungaroring alsó parkolójában. A gyülekező 14.30-ig tart majd. Ez idő alatt a helyszínen aláírás- és véleménygyűjtés, valamint 15-16 óra között a Demo hivatalos része zajlik. A gyülekezőhelyről a résztvevők rendőri biztosítással, együtt vonulnak át a Dózsa György útra, a tavalyi rendezvény helyszínére. A rendezvény fél hét és hét óra között ér véget.

Beléptetéskor, minden motoros emlék karszalagot kap, így a szervezők pontos részvételi adatokkal tudnak majd szolgálni. Lehetőség lesz a szervezet támogatására szolgáló támogatói karszalag vásárlására is, amit a tavalyi támogatói gyűjtőláda és az emléktárgy postázás kiváltására találtak ki.

További részletek az Rrace Mono honlapján.

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x