CsajokTetkó a csajokon

Mondd, te kit választanál? – Augusztusi tetkóverseny

niki8629Nem csigázom tovább a kedélyeket, a lényeget már úgyis mindenki tudja.

 

Na jó, még egy kicsit: Miközben itt az oldalon heves harc dúlt a szavazatokért, a júliusi győztesünk már begyűjtötte nyereményeit. Megkapta az újságok első számát, levásárolta a vásárlási utalványt, és elkészült az „ajándék” tetoválása is, amire szintén nagyon büszke, és elégedett az alkotóval. A mellékelt fotókon a terv, és a kész ábra látható.

Az augusztusi versenyre minden várakozást felülmúló mennyiségű nevezés érkezett. Előbukkantak a titkos kincsek – ki gondolta volna, hogy ennyi műalkotás rejtőzik a (motoros) ruha alatt?! Nem csak a tetoválások mennyisége, hanem a minőségük miatt is nehéz helyzetben volt, aki választani akart.

A szerencse ebben a hónapban Paulának kedvezett, így ő kapja meg a Csajokamotoron.hu ajándékcsomagját, az előfizetéseket és az ajándékutalványokat. Amire mindenki vár, a címlapfotózások nyerteseinek neve egyelőre még várat magára, mivel a szerkesztőségek nehezen tudnak dönteni. Hamarosan kihirdetjük őket is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Természetesen a verseny szeptemberben is folytatódik. A szeptember 20-ig beérkezett fotókra 22-27-ig lehet majd szavazni. Hogy a címlapfotózáshoz is könnyebb legyen a választás, a nevezőket arra kérem, hogy küldjenek magukról egy egész alakos és egy arcképet is. Ezek – amennyiben nem szeretnék – nem kerülnek fel a honlapra, csak a választást, és az eredményhirdetést fogják meggyorsítani.

nikisarkany

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük