fbpx
Hírek

Tiffany sztár lesz

Tiffany Clean UpEmlékeztek még Tiffany Coatsra? Ő a legutóbbi női motoros kalandor, aki a kósza ötlet hatására motorra pattant és átszelte a Földet az öreg, ám megbízható BMW-jén.

Amikor utoljára hallottunk felőle elhatározta, hogy elmotorozik Angliából Külső-Mongóliába, majd miután odaért, a visszaúton eltévedt, majd Los Angelesben kötött ki.

Az út után repülővel tért vissza az Egyesült Királyságba, ám elhatározta, hogy visszamegy a motorért, és saját lábán viszi majd haza. Időközben kapott egy sokkal kecsegtetőbb ajánlatot, amihez mind ő, mint a motor szükségesek.

A BMW új kampányt tervez, amelyben öt, a mindennapokban is BMW-t használó tulaj és motorjaik szerepelnek majd, különböző helyzetekben. Tiffanyt felkérték, hogy szerepeljen a BMW széria egyetlen motorreklámjában. Így tehát Tiff és a motorja jövő hónapban Törökországba repül, hogy felvegyék a reklámfilmet.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x