Hírek

Új olajok a Kawától

146 1002 kawasaki launches performance oils lineA Kawasaki Motors Corporation egy teljesen új olajszériát dob piacra, amellyel a powersport gépek igényeinek igyekezek megfelelni.

Az új olajak a legújabb, csúcskategóriás kenőanyagok felhasználásával, a Kawasaki magas elvárásainak megfelelően készülnek. A szériában minden olajtípus helyet kapott: különböző fokozatú, szintetikus, fél-szintetikus, valamint ásványi alapú, olajak készülnek. De nemcsak a motorosoknak kívánnak kedvezni, hanem az ATV-k valamint a vízi sportra készült járművek motorjába is kínálnak kenőanyagot.

A Kawasaki szigorú feltételeinek megfelelően az új széria előállításához rengeteg új fejlesztés járult hozzá. Ennek eredményeképp olyan ásványi alapú anyag jött létre, melynek használatával – típustól függően – a foszfor és kén kibocsátás 20%-kal eshet vissza, 45%-kal alacsonyabb az illékonysága, 5%-kal vastagabb filmréteget képez, 15%-kal hatékonyabb az oxidáció megelőzésében, valamint 15-30%-kal eredményesebb a kopásgátlás területén. Nem csak az ásványi alapú olajak területén van azonban jelentős újítás. A szintetikus és fél-szintetikus olajak most már polyalphaolefin és észter alapúak.

„Ez az új széria hivatott betölteni azt az űrt, amely az eddig piacra dobott olajok közt keletkezett. A hiánypótlás mellett segít a Kawasaki kereskedőknek is, hogy kihasználják a szintetikus olajak iránt támad nagy érdeklődést, valamint, hogy kiszolgálják a powersport szerelmeseit.” – mondta Jim Williams, a KMC eladási részlegének vezetője.

Új olaj – új csomagolás. Emellett a szlogen „Tökéletesített teljesítmény”, és a kereskedők kirakatai is az új termékeket hirdetik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Kawasaki Motors Corp. motorokat, ATV-ket, vízi járműveket, haszonjárműveket és munka ATV-ket értékesít egy olyan partnerhálózaton keresztül, amely 1475 független kereskedőből, valamint további 8000 viszonteladóból áll. A KMC és szerződött partnerei közel 3300 embert alkalmaznak az USA-ban, melyből 400-an a kaliforniai Irvine-ban található Kawasaki központban dolgoznak.

A Kawasaki mottója „Let he good times roll” világszerte ismert. A Kawasaki név az elmúlt négy évtized során a stílusos, erős motorok szinonimájává vált.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük